Wat is de beste Switch game van dit moment? [poll]

  Wat is de beste Switch game van dit moment? Er zitten weer een aantal pareltjes aan te komen en er zijn weer flink wat aantal games uitgekomen. Stem op de beste Switch games die jij wil spelen.

  De resultaten van vorige week zijn binnen en een nieuwe poll staat voor de deur. De Nintendo Switch is dit jaar flink op dreef en dat gaat de komende tijd niet veranderen. Met grote releases als Octopath Traveler en Captain Toad: Treasure Tracker voor de deur is het tijd om veel te reisen. Lekker onderweg gamen met de nieuwste toppers of misschien ben je meer van de kleine titels.

  Ook dan zit je goed met je Nintendo Switch, want titels als Limbo en Inside geven je genoeg om van te genieten. Er is voor ieder wat wils en daarom is er genoeg keuze als we het over de beste game op de Switch van dit moment hebben. Ook geven we je de mogelijkheid om te stemmen op games die nog onderweg zijn, omdat je daar misschien nog wel meer naar uitkijkt.

  Zo komen volgende maand Okami HD en Overcooked 2 naar de Nintendo Switch en daar kun je best blij van worden. De ene is een vervolg op een klein, maar toch succesvol spel boordevol chaos en de ander een klassieker in een hedendaags jasje. Wacht dat ook niet langer en laat je stem achter!

  Stem op de beste Switch game!

  Om het gemakkelijk voor jullie te maken, staan de titels op alfabetische volgorde. Zo kun je lekker snel de game vinden die jij op het moment de beste game op de Switch vindt, maar wees niet getreurd als je voorkeur er niet tussen staat. De keuze voor overig is ook aanwezig en dan voor jou van toepassing. Wees er dan ook snel bij en laat je stem achter op de poll van deze week!

  Captain Toad: Treasure Tracker

  Verkijgbaar vanaf 2 january 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.