Dit zijn de beste zomerfilms die jullie nog willen zien!

  De beste zomerfilms die jullie nog willen zien, vind je hier. Het zomerfilm seizoen is volop bezig. Grote releases vliegen je om de oren en voor deze films rennen jullie zo snel mogelijk naar de bioscoop!

  The Walt Disney Company

  De zomer heeft al flink wat kaskrakers voorbij zien komen sinds de release van Avengers: Infinity War. Jurassic World: Fallen Kingdom, Solo: A Star Wars Story en Deadpool 2 zagen we al stralen op het witte doek. Er liggen nog genoeg mooie releases in het verschiet en wij vroegen jullie naar welke jullie het meeste uitkijken. Dit zijn de beste zomerfilms die jullie maar al te graag willen zien.

  5. Christopher Robin vanaf 9 augustus

  Tijd om terug te keren naar het Honderd Bunderbos, want jullie hebben zin in de nieuwe Winnie de Poeh film. Christopher Robin is de originele titel, maar hier in Nederland komt de film ook uit als Janneman Robinson. Poeh heeft hulp nodig om zijn vrienden terug te vinden in het Honderd Bunderbos en klopt daarvoor aan bij Janneman Robinson.

  Janneman heeft daarbij zelf zijn handen vol, want de kleine jongeman is groot geworden en heeft nu zijn eigen gezinnetje. Toch bezorgt het grote mensenleven hem wat problemen, want hij kan niet met zijn gezin op vakantie. Hij is dringend op zijn werk nodig en zodra Poeh daar achter komt, besluit hij dat het tijd is om hem te redden. Als dat maar goed gaat.

  Sony Pictures Releasing

  4. The Equalizer 2 vanaf 16 augustus

  Een flinke dosis actie en mond vol popcorn is een goede combinatie voor een zomerfilm. Dat is dan ook wat The Equalizer 2 lijkt te brengen wanneer de film later deze zomer in de bioscoop verschijnt. Jullie vinden dat waarschijnlijk ook want het is één van de beste zomerfilms om nog naar uit te kijken volgens jullie.

  Denzel Washington straalt wederom als Robert McCall die dit keer in actie komt nadat hij erachter komt dat één van zijn vrienden vermoord is. Hij heeft maar één doel en dat is de moordenaar vinden en hem een kopje kleiner maken. Als dat verhaal nog niet genoeg is, kun je de film ook zien vanwege het bijzondere randje. Het is namelijk de eerste keer dat Denzel Washington te zien is in een vervolg van films waarin hij eerder speelde.

  Universal Pictures International

  3. Skyscraper vanaf 12 juli

  Voordat The Equalizer te zien is, kunnen jullie eerst al van een flinke dosis actie genieten in de nieuwe film van Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Hij springt met een beenprothese zo een wolkenkrabber in wanneer zijn nieuwe film Skyscraper in de bioscoop te zien is. Als dat nog niet genoeg is om de popcorn in je holle kies te drukken, komt dat wel door het verhaal.

  The Rock speelt namelijk de rol van Ex-FBI agent Will Sawyer die met zijn familie in de veiligste wolkenkrabber ter wereld ‘The Pearl’ woont. Wanneer The Pearl wordt aangevallen door terroristen en Sawyer als schuldige wordt aangewezen, moet hij er alles aan doen om zijn onschuld te bewijzen. Daarnaast zit zijn familie ook nog eens vast in de wolkenkrabber, waardoor hij de strijd met de terroristen aan moet gaan.

  The Walt Disney Company

  2. Ant-man and the Wasp vanaf 19 juli

  Of het nou door de Ant-Man and the Wasp review komt of de dorst naar meer Marvel-films na de befaamde vingerknip van Thanos, jullie hebben er zin in. Het belooft in ieder geval een knotsgek avontuur vol actie en humor te worden. Daarnaast gaat het tweede deel Hope van Dyne nu echt de rol van The Wasp vervullen, nadat het eerste deel daar op het einde al naar hintte.

  Je lacht je net als het eerste deel weer helemaal in een deuk, want de grappen en grollen uit het eerste deel zijn weer in overvloed aanwezig. Dit keer moeten Ant-Man en The Wasp het opnemen tegen de mysterieuze Ghost terwijl ze ook nog Hope’s moeder proberen te redden uit de Quantum Realm. We snappen dan ook heel goed dat jullie de film nog hoog zetten in de beste zomerfilms die jullie nog willen zien.

  Paramount Pictures

  1. Mission: Impossible - Fallout vanaf 2 augustus

  De absolute zomertopper die jullie niet willen missen deze zomer is Mission: Impossible - Fallout. Tom Cruise is terug met een nieuwe missie en de waaghals lijkt als we de trailers mogen geloven weer flink te gaan stunten. De actie wordt wederom door de beste man zelf uitgevoerd, waarbij hij dit keer uit een helikopter bungelde die uiteindelijk zelfs een noodlanding moet maken.

  De kapriolen van Ethan Hunt worden steeds gekker, maar dat komt ook door het verhaal van het nieuwe deel. Hunt wil tegen de wensen van de FBI in zijn missie afmaken, nadat deze niet goed verliep. Hij moet dan ook in een race tegen de tijd zijn missie volbrengen omdat huurlingen hem achterna zitten. Het is volgens jullie echt de nummer één van de beste zomerfilms die er nog aan komen en waarvoor jullie bijna de tenten voor de bioscoop zouden plaatsen.

  De beste zomerfilms waarvoor jullie naar de bios rennen

  De beste zomerfilms waar jullie naar uitkijken zijn bekend! Voor sommigen is het nog maar enkele dagen wachten tot je de films kunt bekijken. Later vandaag komt er een nieuwe poll, dus vergeet vooral niet om XGN.nl in de gaten te houden en laat je stem horen!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.