Foto: The Walt Disney Company

De zomer heeft al flink wat kaskrakers voorbij zien komen sinds de release van Avengers: Infinity War. Jurassic World: Fallen Kingdom, Solo: A Star Wars Story en Deadpool 2 zagen we al stralen op het witte doek. Er liggen nog genoeg mooie releases in het verschiet en wij vroegen jullie naar welke jullie het meeste uitkijken. Dit zijn de beste zomerfilms die jullie maar al te graag willen zien.

5. Christopher Robin vanaf 9 augustus

Tijd om terug te keren naar het Honderd Bunderbos, want jullie hebben zin in de nieuwe Winnie de Poeh film. Christopher Robin is de originele titel, maar hier in Nederland komt de film ook uit als Janneman Robinson. Poeh heeft hulp nodig om zijn vrienden terug te vinden in het Honderd Bunderbos en klopt daarvoor aan bij Janneman Robinson.

Janneman heeft daarbij zelf zijn handen vol, want de kleine jongeman is groot geworden en heeft nu zijn eigen gezinnetje. Toch bezorgt het grote mensenleven hem wat problemen, want hij kan niet met zijn gezin op vakantie. Hij is dringend op zijn werk nodig en zodra Poeh daar achter komt, besluit hij dat het tijd is om hem te redden. Als dat maar goed gaat.