Wat is de beste superhelden tv-serie volgens jullie? [poll]

  Je kunt er haast niet meer omheen. Televisieprogramma's over superhelden vliegen je links en rechts voorbij. Daarom vroegen wij ons af welke show jij nou het beste vindt. Doe mee met onze poll en stem op de beste superhelden tv-serie!

  Iron Fist is recent uitgekomen en daarmee is het kwartet van The Defenders compleet. De afgelopen jaren zagen we op Netflix al series van Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage. Marvel heeft op tv ook nog series lopen van Agents of S.H.I.E.L.D. en Legion, waarvan die laatste ook pas verlengd is voor een tweede seizoen.

  Voor DC luidde Arrow de populariteit van superhelden shows in. De show deed het zo goed dat er meerdere spin-offs van gemaakt zijn. In het DC universum kunnen we nu al onder meer genieten van The Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow. En dan is er ook nog Gotham, die het jonge leven van Bruce Wayne in beeld brengt in zijn tijd voor Batman.

  De komende jaren komen daar alleen nog maar meer shows bij. Je hebt haast geen tijd meer om ze allemaal te kijken en dus is het wel handig als je weet welke de beste superhelden tv-serie is. En wie weet dat nou beter dan jullie? Stem dus in onze poll en wie weet staat jouw favoriete serie er volgende week ook bij!

  Wat is de beste superhelden tv-serie?

  Staat jouw favoriete superhelden tv-serie er niet bij? Laat het weten in de reacties dan nemen we jouw stem alsnog mee in de resultaten!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.