Wat is volgens jullie de beste Black Ops 4 map? [poll]

  Call of Duty Black Ops 4 is al bijna week een geleden uitgekomen. In de multiplayer modus zijn er op dit moment veertien maps beschikbaar. In november zal daar de klassieke Nuketown map aan worden toegevoegd. Wat is tot nu toe volgens jullie de beste Black Ops 4 map?

  De Call of Duty franchise staat er om bekend dat er gedurende het jaar meerdere maps worden toegevoegd. Bij de launch van de volledige game zijn er veertien maps beschikbaar, waaronder enkele klassiekers zoals Summit en Firing Range. Vinden jullie de een nieuwe map of een klassieke map in Call of Duty Black Ops 4 beter?

  Keuze uit vijftien maps voor de Beste Black Ops 4 map

  Hieronder kun je kiezen uit de veertien maps die er nu beschikbaar zijn, maar je kunt ook kiezen voor Nuketown. Nuketown is een fan-favourite map die in meerder Call of Duty games is teruggekomen. In november komt Nuketown ook naar Call of Duty Black Ops 4. Nuketown is een van de kleinste Call of Duty maps ooit en staat dus garant voor actie. Daarom hebben we deze map er ook bijgezet. Wat vinden jullie de beste Black Ops 4 map?

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.