Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 11 december 2016 om 11:30
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Theo

Gekocht: Moto Racer 4
Uitgespeeld: -
Deze week ben ik aan de slag gegaan met Moto Racer 4. En alhoewel ik niet heel vaak een motor race game tegenkom was ik erg benieuwd naar deze game. De oudere Moto Racer games heb ik ook gespeeld en an sich bevielen die prima. Of deze game een eervolle toevoeging is aan de franchise lees je natuurlijk snel in de review!
moto racer 4 gekocht

Laura

Gekocht: -
Uitgespeeld: Steins;Gate, Beyond Eyes
Waar vorige week voornamelijk in het teken stond van visual novel Steins;Gate 0, was deze week voorloper Steins;Gate aan de beurt. De game heb ik al wel eens uitgespeeld, maar aangezien ik Zero voor de volle honderd procent (inclusief platinum trophy natuurlijk) had uitgespeeld wilde ik hetzelfde doen voor het eerste deel. Dus heb ik de game deze week maar liefst zes keer uitgespeeld, om zo alle eindes te zien en die felbegeerde platinum trophy in de wacht te slepen.
Daarnaast heb ik de game Beyond Eyes uitgespeeld, wat me overigens niet meer dan een uur of twee gekost heeft. Een unieke game met een prachtige artstyle, maar jemig, had het ook wat minder deprimerend gekund?
beyond eyes uitgespeeld