Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 25 december 2016 om 12:30
xgn google image
Het is Kerst! Velen van jullie zullen misschien wel vakantie hebben, dus genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Dirk

Gekocht: Rise Of The Tomb Raider
Uitgespeeld: -
Ik heb deze week Rise of the Tomb Raider gekocht. Tot nu toe bevalt de game mij zeer goed. Rise of the Tomb Raider doet mij nogal denken aan Uncharted 4. Onder andere op het gebied van gameplay, al is die van Uncharted 4 nog wel wat beter uitgewerkt. En de manier waarop de game gepresenteerd is, zo is het duidelijk dat beide games een filmische ervaring willen bieden.
Ik moet zeggen dat Eidos Montreal en Crystal Dynamics dat aardig goed gelukt is. Maar het is (nog) niet de beste ervaring die ik gehad heb. Ik ben nog niet erg ver met het verhaal, maar tot nu toe is deze erg boeiend en de setting is al helemaal gaaf! Prima aankoop geweest dus.
rise of the tomb raider gekocht

Theo

Deze week heb ik een einde gemaakt aan het verhaal van Final Fantasy XV. En wat een tof avontuur was dat zeg! Nu nog ergens een paar honderd uur vinden om alle missies te doen.
En dat kan best lastig zijn. Zeker gezien ik net Dishonored en Dishonored 2 aan m'n collectie heb toegevoegd. Daarbij is ook Mother Russia Bleeds gedownload en al volop gespeeld. Hoe die game is kun je binnenkort in mijn Mother Russia Bleeds Review lezen!
final fantasy uitgespeeld