Final Fantasy XV

 • Final Fantasy XV (Xbox One)
 • Releasedatum: 29 november 2016
 • PS4, Xbox One

Final Fantasy XV

Final Fantasy XV vindt plaats in dezelfde moderne tijd als hier op aarde. De planeet is verdeeld in verschillende landen waar voorheen een grote oorlog woedde. Diverse landen vochten toen om kristallen en politieke macht. Het resulteerde uiteindelijk in een verloederd planeet waar corruptie en criminaliteit aan de orde van de dag is. De spanningen beginnen echter weer op te spelen, wanneer de landen beginnen met het ontwikkelen van wapens met ongekende kracht.

0 Volgers

2 In collectie

0 In wenslijst

PEGI 16
Genre
Actie, Avontuur, Role-playing
Releasedatum
29 november 2016
Franchise
Final Fantasy
Publisher
Square Enix
Developer
Square Enix
Platformen
PS4, Xbox One

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Laatste video's

Episode Prompto Trailer

Universe E3 2017 Trailer (subtitled)

Afrosword Announcement Video

Final Fantasy XV – 101 Trailer

Belangrijke updates

 • Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  11 augustus 2017 Stefan Stuursma 4 reacties
 • Final Fantasy 15 Exosuits beschikbaar in juli-update

  Er komen veel upgrades in de nieuwe Final Fantasy XV update van juli. Hieronder vallen Final Fantasy 15 Exosuits, een nieuwe quest en de terugkeer van het Moogle Chocobo Carnival.

  1 augustus 2017 Diantha van Petegem 2 reacties
 • Final Fantasy 15 update 1.13 brengt nieuwe armour met zich mee

  De Final Fantasy 15 update 1.13 is vandaag uitgekomen voor de PlayStation 4 en Xbox One. De patch brengt onder andere Magitek Armour en meerdere quests met zich mee. De game kwam op 29 november 2016 uit.

  31 juli 2017 Rutger Meier
 • Final Fantasy 15 multiplayer uitbreiding aangekondigd

  Op de officiële website van Final Fantasy is de Final Fantasy 15 multiplayer uitbreiding aangekondigd genaamd Comrades. Een releasedatum voor de uitbreiding is nog niet beschikbaar, wel komt er van 3 tot 8 augustus een beta voor de mensen die een Season Pass hebben.

  26 juli 2017 Diantha van Petegem
 • De top 5 beste Final Fantasy games volgens jullie

  In de poll van vorige week vroegen wij wat jullie de beste Final Fantasy game vonden. We hebben de uitslag verzameld en de vijf waar het meest op is gestemd op een rij gezet. Dit zijn de vijf beste Final Fantasy games volgens jullie!

  20 juli 2017 Jordy Gomes 2 reacties