Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 08 januari 2017 om 11:33
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Dirk

Gekocht: War Of The Vikings
Uitgespeeld: -
Deze week heb ik War of the Vikings gekocht. Ik was wat gameplay aan het kijken en het deed mij heel erg denken aan Chivalry: Medieval Warfare. Aangezien de game in de aanbieding was op Steam heb ik hem meteen aangeschaft, jammer genoeg had ik te weinig geduld en kwam er na het installeren achter dat de game één grote spookstad is. Het overgrote deel van de dag is er één server met ongeveer 12 tot 18 spelers. Verder helemaal niks, wat een verspilling van toffe gameplay.
war of the vikings gekocht

Laura

Gekregen: Final Fantasy XV, Yo-Kai Watch
Uitgespeeld: -
Het is alweer even geleden, maar het was natuurlijk Kerst en dat moest gevierd worden! Ik vond op Eerste Kerstdag onder andere een paar toffe games onder de boom, namelijk Final Fantasy XV voor de Xbox One en Yo-Kai Watch voor de Nintendo 3DS. Beide zijn games waar ik al langere tijd mee aan de slag wilde, dus dat kwam goed uit. Deze week ben ik voornamelijk met Final Fantasy XV aan de slag gegaan en tot nu toe heb ik al uren plezier beleefd met deze toffe RPG!
final fantasy xv gekocht