De top 10 beste Overwatch epic en legendary skins

Article
zondag, 08 januari 2017 om 15:03
xgn google image
Al eerder is er een top 10 slechtste Overwatch epic en legendary skins verschenen, maar dat betekent niet dat alle Overwatch skins slecht zijn. Integendeel, Overwatch beschikt juist over prachtige en bad-ass skins. Check hier onze top 10 beste Overwatch legendary skins.
In Overwatch draait het allemaal om skill. Het enige wat de pro's doen is gamen, gamen en nog eens gamen en dat leidt tot de totale overwinning. Maar we moeten niet vergeten dat het ook om de lol gaat, een toffe bijzaak om dat te stimuleren zijn skins.
Skins zijn tof om te verzamelen en het is al helemaal leuk om je favoriete legendary skins te halen. Het is net alsof je naar de stad bent geweest met een broekzak vol met het geld voor je verjaardag, om vervolgens thuis te komen als een "nieuwe jij". Met de meest gave epic en legendary skins voel je je ook al snel tof en kan je er lekker mee pronken tegenover de rest van je team. Check hier onze top 10 beste Overwatch legendary skins!

10. Ana: Wasteland

De Wasteland skin van Ana ziet er gewoon ontzettend bad-ass uit en valt hij ook erg binnen haar thema. Op de een of andere manier komt de skin ook overeen met NCR Ranger van Fallout: New Vegas en dat is totaal niet erg.
De kleurencombinatie van het pak is erg goed gedaan, je ziet haar kogelriem goed en de kleur van haar kogels zijn er goed van te onderscheiden. Deze details maken de skin telkens weer tof om naar te kijken.
103703 1

9. Genji: Sparrow

Misschien dat je meer fan bent van de Nomad skin omdat die er zo bad-ass uit ziet, maar de Sparrow skin is vooral tof vanwege het achterliggende verhaal. Genji en Hanzo zijn broers van elkaar en gezworen vijanden, daar zit een heel verhaal achter die onder andere te volgen is in de comics en de short animation die hierboven te zien is. Veel skins beschikken over weinig achtergrondverhaal en dat maakt de Sparrow skin, maar ook de Young Genji skin zo gaaf.
103713

8. Hanzo: Young Master

Voor de Young Master skin geldt hetzelfde als voor de Sparrow skin van Genji, het achterliggende verhaal maakt de skin juist zo tof. Daarnaast valt de skin ook wel op tussen de rest, voornamelijk omdat de skin er -vergeleken met de andere Overwatch karakters- heel normaal uitziet. Het heeft ook wel iets om een als een wat minder bad-ass uitziende gast gebruik te maken van de element of surprise en al je vijanden te vernietigen.
103714

7. Junkrat: Fool

De Fool skin van Junkrat is ontzettend gaaf, vooral omdat er bijna niets anders is dat betr bij hem past. Junkrat is namelijk gewoon een klein iel mannetje met bijdehante opmerkingen en een been van hout. De Fool skin maakt hem nog lomper dan hij al is, maar ook erg bad-ass. We hebben liever Explorer Winston tegenover ons staan met zijn toffe brilletje.
103716

6. Pharah: Possessed

Pharah's skin "Possessed" is onderdeel van het tweede Overwatch evenement dat Blizzard georganiseerd heeft namelijk: "Halloween Terror". Dit is een seasonal skin, dat betekent dat hij buiten het evenement om niet verkrijgbaar is.
De Possessed skin is een hele gave skin omdat de kleuren heel mooi gedaan zijn, haar zij wordt verlicht door paarse lichten op haar pak en de randen van haar pak zijn bijna neon-achtig verlicht. Daarnaast ziet haar gezicht er nogal duister uit en straalt uit dat je niet met haar moet sollen.
103717

5. Reaper: Shiver

Reaper's Shiver skin is onderdeel van Blizzards meest recente evenement: Winter Wonderland. Reaper is in feite een Overwatch versie van Magere Hein, die een personificatie van de dood moet voorstellen. In het zwart ziet hij er al bad-ass uit, maar nu is hij ook nog eens ijskoud. Het tofste aan deze skin is zijn masker, als zijn pak iets donkerder van kleur was geweest hadden we hem hoger in de lijst geplaatst.
103719

4. Roadhog: Junkenstein's Monster

Junkenstein's Monster is een skin afkomstig van het Halloween Terror evenement. Hij moet de creatie van Junkenstein voorstellen en is in feite een Roadhog versie van Frankenstein. En de art directors hebben aardig hun best gedaan, want het is nu een komische dikke versie van Frankenstein waar je graag snel voor uit de weg gaat.
103724 1

3. Winston: Explorer

Dit was een lastige keuze, want de Yeti skin is ook ontzettend tof. De Explorer Winston is grappig, origineel en als tipje van de sluier: die snor. Hij lijkt net een opa die een heel interessant leven heeft gehad. Verder past de skin gewoon zeer goed bij hem, het is een beetje dubbelop. Maar dat is juist de grap, alsof Winston op safari gaat in zijn eigen natuurlijke habitat.
103725

2. Zenyatta: Nutcracker

Zenyatta's Nutcracker skin is onderdeel van het Winter Wonderland evenement en is toch wel een van de beste skins in Overwatch. Deze skin doet ons in de eerste instantie een beetje denken aan de Matroyshka, niet direct maar op basis van stijl. En dat is heel gaaf gedaan, hij valt heel erg op tegenover de rest en past perfect in het kader van kerstmis.
103727

1. Reinhardt: Greifhardt

Alle skins van Reinhardt zijn gaaf, laat daar geen misverstand over bestaan. Alleen de Greifhardt skin valt toch het meeste op. Deze skin maakt hem zomaar een vergeten titaan die al eeuwenlang inactief is geweest en op een dag weer geactiveerd is. Alsof hij na al die tijd nog steeds een missie heeft om te vervullen, de aantal fantasieën die je op deze skin kan baseren zijn eindeloos.
Laat in de reacties weten wat je van deze keuzes vind!
Wil je meer weten van Overwatch? Check dan onze Overwatch Review!

Populair Nieuws