Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 15 januari 2017 om 11:31
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Jimmy

Soms krijg je zo'n ingeving dat je je digitale bibliotheek even moet doorspitten om op zoek te gaan naar verloren pareltjes. Met blijdschap vond ik dan ook nog Risen 3 ergens in mijn Steam-lijst staan. Helaas heb ik het niet langer dan tien minuten volgehouden: wat een slechte PC optimalisatie! Gelukkig herinnerde ik mij ook dat Assassin's Creed Syndicate nog niet aangeraakt was, want de assassijnen hebben mij weer een wonderschone wereld laten zien!
ac syndicate gespeeld

Theo

Gekocht : -
Uitgespeeld : Alien Isolation
Omdat een collega van mij onlangs een PS4 heeft gekocht en Alien: Isolation ging spelen, besloot ik om de game nog eens aan te slingeren. Het gevolg was avonden billenknijpend op de bank zitten en proberen hem voor te blijven im het verhaal. Een race inderdaad.
Maar hoe kun je racen tussen dolle robots, facehuggers en een bloeddorstige Xenomorph? Heel stilletjes en constant lichtelijk in paniek. Uiteindelijk heb ik de game net iets later uitgespeeld dan mijn collega, omdat hij ineens besloot een nacht door te halen met vriendje Alien.
alien isolation uitgespeeld

Rox

Gekocht: -
Uitgespeeld: Sky Force Anniversary
Het is dat ik mijn top 10 beste games 2016 al geschreven had, want anders had ik deze game zeker weten opgenomen in mijn top 5! Wat een geweldige co-op game is dit. Een shoot 'm up en alleen maar schieten. De game ziet er goed uit en is ontzettend verslavend.
Je kan je vliegtuigje upgraden en gaandeweg speel je steeds meer medailles vrij. Dan speel je niet alleen een map op normal, later ook op hard en insane. Waar je de eerste 15 minuten denkt dat je te maken hebt met een moeilijke game, speel je uren later op een zelfde map zonder ook maar één keer geraakt te worden. Een topgame en ik zou 'm iedereen aanraden!
sky force anniversary uitgespeeld

Laura

Gekocht: -
Uitgespeeld: Final Fantasy XV
Net als Rox hierboven heb ik ook deze week een game uit 2016 uitgespeeld die, had ik hem eerder gespeeld, sowieso in mijn persoonlijke top 10 lijst terecht zou komen: op de tweede (en misschien wel de eerste) plaats maar liefst!
Wat een geweldige game was dit zeg, ik heb van ieder moment enorm genoten. Gelukkig is er ook na het uitspelen van het verhaal genoeg te beleven in de wereld van Eos en zal ik hier ook nog wel een tijdje mee bezig zijn, mede te danken aan de (lichtelijke) obsessie die ik heb met de game op dit moment. Met trots presenteer ik hieronder mijn Certificate Of Completion!
final fantasy uitgespeeld