Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 05 februari 2017 om 11:33
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Rox

Gekocht: -
Uitgespeeld: Minecraft Story Mode
Ik heb totaal niets met Minecraft, maar ik heb wel heel veel met Telltale games. Ooit was ik al begonnen aan Minecraft Story Mode, maar ik vond hem totaal niet Telltale-waardig. Alleen heb ik de tic dat ik vroeg of laat games moet uitspelen, dus zo geschiedde. Roxje pakte haar controller erbij en ging verder met Episode 5.
En ik moet toegeven dat de latere episodes meer om het lijf hebben dan de eerste vier episodes. Al vond ik het wel stom dat er een slap aftreksel aanwezig was van The Hunger Games. Desondanks zou ik na de acht episodes de game wel een klein beetje aanraden als je van Telltale games houdt, maar alleen als die goedkoop is.
minecraft uitgespeeld

Koen

Gekocht: Fire Emblem Heroes
Uitgespeeld: -
Ik heb mij de afgelopen week erg geamuseerd met Fire Emblem Heroes! Deze tamelijk simpele maar erg verslavende strategie RPG voor iOS en Android speelt zoals je gewend bent van Fire Emblem, maar dan net allemaal net even wat simpeler.
Hierdoor is het spel perfect voor korte speelsessies tijdens het reizen of tijdens een break. Ook al mijn favoriete Fire Emblem personages zijn te vinden in het spel. Al gauw ontgrendelde ik het personage Tharja, dus ik ben prima content. Nu ben ik nog druk bezig met Corrin of Marth toe te voegen aan mijn team. Dit is gelukkig ook mogelijk zonder echt geld uit te geven.
fire emblem heroes gekocht

Populair Nieuws