Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 12 maart 2017 om 10:32
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Tom

Deze week ben ik de trotse eigenaar geworden van Horizon Zero Dawn. Wat een fantastische game is dat zeg! Ik kan haast niet stoppen met spelen en zelfs als ik dat doe denk ik de hele dag verder aan de game. Echt een pareltje waarvan ik zeker weet dat ik er nog tientallen uren zoet mee kan zijn.
Daarnaast heb ik ook nog de BioShock Collection en Typoman binnengehaald voor de PlayStation 4. Die eerste wilde ik al een tijdje hebben omdat de eerste BioShock mij zo goed bevallen is toen 'ie voor het eerste uitkwam. Infinite heb ik ook al gespeeld, maar toch kan ik niet wachten om beide games weer eens op te pakken. Typoman is een kleinere game met toffe puzzel elementen.
horizon zero dawn gekocht

Theo

Deze week heb ik een start gemaakt met 3DS-gamen. Ik startte met New Super Mario Bros 2. En ik heb de game maar gelijk uitgespeeld door steeds een leveltje tussendoor te pakken. Het blijft een tof spel!
Daarnaast ben ik aan de slag gegaan met Fast RMX, een supersnelle racegame. Deze game laat met zijn razende tempo je bloed sneller stromen en je adrenaline gieren. Binnenkort kom ik met een review!
Ook ben ik met twee klassiekers aan de slag gegaan. De Neo Geo games Metal Slug 3 en World Shock Troopers. Allebei nostalgische en supertoffe games uit de hoogtijdagen van de arcadekasten. Of ze dat gevoel nog weten over te brengen lees je snel!
new super mario bros 2 uitgespeeld

Laura

Gekocht: I Am Setsuna, Gravity Rush, Root Letter
Uitgespeeld: -
Deze week heb ik de game I Am Setsuna binnen gekregen ter review. Het gaat hierbij natuurlijk om de Switch-versie van de game, want op andere platformen is deze RPG al enkele tijd verkrijgbaar. Ik heb er in ieder geval met plezier al aardig wat uurtjes in gestoken. Voor het uiteindelijke oordeel kan je in de review terecht, die deze week online gaat.
Bovendien heb ik mijn zeer geliefde PS Vita collectie weer even aangevuld met twee games: Gravity Rush en Root Letter. Beide zijn het games die ik al langere tijd wil spelen, maar waar ik nog niet aan toegekomen ben. Hopelijk gaat daar binnenkort verandering in komen, maar kijkend naar de aankomende releases (en Zelda Breath of the Wild natuurlijk) kan ik niet met zekerheid zeggen of dat gaat lukken!
i am setsuna gekocht