For Honor Season Pass - Alles wat je moet weten

Article
zondag, 12 maart 2017 om 11:05
xgn google image
Tijdens de E3 2015 werd hij aangekondigd en twee jaar later ligt hij in de schappen. For Honor is de gloednieuwe game ontwikkeld door Ubisoft Montreal en brengt je de meest intense gevechten die je maar kan bedenken. Voor de toegewijde krijgers is er ook nog de For Honor Season Pass om echt alles uit de game te halen!
Inmiddels is de oorlog tussen de Vikingen, Samoerai en Knights al even aan de gang, de eerste rond van de Faction War is zelfs al voorbij. Spelers hebben zich kunnen oriënteren op welke krijger ze het leukst vinden om mee te spelen en er zijn zelfs al nieuwe krijgers op komst!
De For Honor Season Pass is een mooie toevoeging aan de game als je er veel tijd in investeert en het geen probleem vindt om 40 euro boven op de game te spenderen. Het overgrote gedeelte van de For Honor Season Pass bestaat uit cosmetische voorwerpen, Er zitten natuurlijk ook andere toffe voordelen aan de For Honor Season Pass. Kom erachter of de voordelen wat voor jou zijn aan de hand van onze For Honor Season Pass Special!

De cosmetische extra’s

Spelers die aan For Honor beginnen zullen al vrij snel gehecht raken aan het eerste karakter waarmee ze goed kunnen spelen. De intense gameplay waarin je oog in oog staat met je vijand en goed oplet om zijn volgende stap te slim af zijn, zorgt er natuurlijk wel voor dat je dit in stijl wil doen.
For Honor beschikt over ontzettend veel mogelijkheden om je karakter er zoveel mogelijk uit te laten zien zoals jij dat wil. Daarnaast heeft Ubisoft Montreal zijn eigen creativiteit ook losgelaten op complete outfits voor je krijger en die zal je ontvangen bij het aanschaffen van de For Honor Season Pass. Ubisoft heeft laten weten dat ze al bezig is met het maken van nieuwe krijgers waar spelers het slagveld mee kunnen betreden.
Eigenaren van de For Honor Season Pass zullen voor de gloednieuwe krijgers die in de loop van de tijd toegevoegd worden ook een “Elite” outfit ontvangen. Hoe deze eruit zien is nog niet bekend, maar de elite outfits die al voor andere krijgers bestaan zien er alvast erg mooi uit.
107249 1

Gloednieuwe krijgers!

Ubisoft heeft zelf nog niet veel losgelaten over de nieuwe krijgers behalve dat spelers die de For Honor Season Pass bezitten, eerder toegang zullen krijgen tot deze personages. Aan het begin van een nieuw seizoen van de For Honor Faction War zullen er twee nieuwe krijgers toegevoegd worden en For Honor Season Pass eigenaren zullen een week eerder toegang krijg tot deze krijgers.
Recentelijk is er een screenshot gelekt van de eerstvolgende nieuwe krijgers die in For Honor aan de strijd zullen deelnemen. Ubisoft heeft zelf nog niet officieel bevestigd of de screenshots echt zijn, maar het lijkt er tot nu toe op dat de nieuwe krijgers de “Ninja” en de “Roman Centurion” zullen zijn.
Deze krijgers zijn al eerder aangetoond als zwarte silhouetten op de For Honor Season Pass artwork en daarom is het mogelijk dat deze gelekte screenshots echt zijn.
107250 1

Extra extra's voor For Honor Season Pass eigenaren

Spelers die de For Honor Season Pass hebben aangeschaft zullen ook een Day One War Pack in ontvangst mogen nemen. Deze Day One War Pack geeft de speler drie extra outfits voor de krijgers: Warden, Kensei en Raider.
Ook zal je de Sunbeam effect ontvangen waarmee je je krijgers nog een beetje extra kan laten shinen. Wanneer je gebruik maakt van een emote zal er namelijk een zonnestraal op je krijger schijnen.
Naast de Sunbeam effect krijgt de speler ook drie exclusieve emblem outlines waarmee het embleem van je profiel mooier gemaakt kan worden. Verder ontvangt de speler ook drie gratis scavenger crates waarmee nieuwe gear voor krijgers verzameld kan worden en een 30-dagen Championship Status.
De Championship Status is een hele interessante toevoeging aan de For Honor Season Pass. De For Honor Champion Status zorgt ervoor dat je meer loot in ontvangst neemt voor het afmaken van matches. Ook krijg je 25% meer XP voor het spelen van matches en drie exlusieve emblemen.
Dat is nog niet alles, want alle spelers die bij jou in het team zitten krijgen 10% meer XP en dit telt op voor elk persoon in je team die beschikt over Champion Status. Dat betekent wanneer er drie spelers in je team zitten die over Champion Status beschikken en jij niet, dat je alsnog 30% meer XP zal krijgen voor de match die je met hen speelt.
Wil je meer weten van de game? Check dan onze For Honor Review!
For Honor is nu verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.