Fast RMX

 • Fast RMX (Switch)
 • Releasedatum: 3 maart 2017
 • Switch

Fast RMX

Fast RMX is een racegame waarbij je in de ruimte de strijd aan gaat. Dit gebeurt in revolutionaire auto's die geen zwaartekracht kennen. De game doet je wellicht het meeste denken aan F-Zero.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

Genre
Racing, Arcade racer
Releasedatum
3 maart 2017
Publisher
Shin'en Multimedia
Developer
Shin'en Multimedia
Platformen
Switch

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Belangrijke updates

 • 5 toffe Nintendo Switch games - Zelda uitgespeeld, wat nu?

  De Nintendo Switch is al meer dan een maand uit en de meeste Switch bezitters hebben ook elk hoekje en gaatje van Hyrule verkend in The Legend of Zelda Breath of the Wild. Hoog tijd voor een nieuwe game om te spelen dus, maar welke? In deze special zetten wij vijf toffe Nintendo Switch games voor je op een rij.

  15 april 2017 Koen van Rijsoort 3 reacties
 • Top 5 ondergesneeuwde games Q1 2017 - Dit heb je gemist

  Als gamer is er altijd wel iets om te spelen: er zijn duizenden titels waar je uit kunt kiezen. Toch verdwijnt een groot deel van de games uit zicht, nadat AAA-titels ze doen ondersneeuwen. Daarom werpen wij in dit artikel even een blik op de top 5 ondergesneeuwde games Q1 2017.

  1 april 2017 Kevin de Bruin
 • Fast RMX Review - Speciaal voor adrenalinejunkies

  In 2015 kwam Fast Racing NEO uit voor de Wii U. De game, een soort spirituele opvolger van F-Zero, werd positief ontvangen en kreeg een fysieke versie. Nu is de Nintendo Switch uit en is het tijd voor een vernieuwde versie van deze game. In deze Fast RMX Review lees je of deze razendsnelle racer wat voor jou is!

  19 maart 2017 Theo Weber
 • Nintendo Switch Launch Games - Deze krijg je op launch (en daarna)

  Het is bijna zo ver. De Nintendo Switch komt op 3 maart uit en brengt gloednieuwe games naar de nieuwe console van Nintendo. Welke games kunnen we verwachten? Wij zetten in een overzicht alle Nintendo Switch launch games waar je in de toekomst mee aan de slag kunt gaan!

  2 maart 2017 Dave Beckers 19 reacties
 • Nintendo Switch eShop titels staan al klaar bij launch

  Wanneer de Nintendo Switch op 3 maart uitkomt kunnen we direct aan de slag met Nintendo Switch eShop titels. Binnenkort krijgen we meer informatie over deze games.

  23 februari 2017 Kevin de Bruin