Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 25 juni 2017 om 14:40
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Theo

Deze week, of eigenlijk stiekem vorige week al, ben ik aan de bak gegaan met MXGP 3. Lekker ploeteren in de modder dus. En ik moet zeggen, de derde game in de motocross franchise doet een heleboel dingen beter dan zijn twee voorgangers. Maar er zijn ook nog genoeg momenten waarop de game toch niet lekker aanvoelt. En grafisch kan er ook nog wel een beetje opgepoetst worden. Check het in de MXGP 3 Review.
Daarnaast ben ik natuurlijk al even bezig om mijn Nintendo verzameling uit te breiden. Ik heb al een heel aantal van de gewenste games bij elkaar en daar mocht ik afgelopen week twee games aan toevoegen, te beginnen met The Phantom Hourglass. Met deze Zelda game heb ik op twee na (Four Swords en Hyrule Warriors) alle Zelda games van Nintendo's handhelds in mijn bezit en een heleboel uren gameplay op mijn to do lijstje staan. Maar dat is nog niet alles. Ik heb namelijk ook Bowser's Inside Story op de kop weten te tikken. Met de toevoeging van deze game mis ik alleen nog maar Partners in Time uit deze franchise!
Tot slot heb ik ook een game van mijn backlog af mogen strepen: Super Mario 64. Ik was al even met deze game bezig, maar nu heb ik dan toch het einde bereikt. Het is stiekem nog best een lange game moet ik zeggen en behoorlijk vermakelijk. En hoewel de game niet heel moeilijk is, zitten er toch stiekem wel wat uitdagingen in. Ik heb me (weer) heel erg vermaakt met deze game en misschien pak ik 'm nog wel een keertje op, maar eerst die enorme backlog afwerken.
super mario 64 uitgespeeld

Roy

Ik ben al sinds het eerste deel enorm fan van de stealthserie Splinter Cell en heb het helemaal kapot gespeeld in mijn jeugd. Conviction vond ik het minst door een wat gedwongen poging tot meer actie. Dat Blacklist dus weer meer op Chaos Theory zou gaan lijken, was goed nieuws! Helaas overleed mijn PS3 precies op het moment dat ik de game had gekocht en zonder goede pc destijds heb ik hem dus nooit kunnen spelen. Nu kwam hij langs in de Steam Summer Sale, een mooie gelegenheid om Sam Fisher weer eens uit de ijskast te halen.

Shadow of Mordor is natuurlijk een feestje als je van The Lord of the Rings houdt. Ik heb hem via de Steam Summer Sale gehaald voor vier euro, dat kon ik niet voorbij laten gaan! Op één of andere manier is deze aan mij voorbij gegaan. Nu er een tweede deel is aangekondigd is, leek het me tijd er toch maar eens aan te beginnen en te ontdekken of het me warm kan maken voor Shadow of War!
shadow of mordor gekocht

Rick

Deze week heb ik eindelijk, na een volle twee maanden meerdere titels te hebben gespeeld, Horizon Zero Dawn uitgespeeld. En wat ben ik daar blij mee zeg, want Guerrilla Games heeft echt een topprestatie neergezet met die game. Dat laatste gevecht behoort echt tot mijn hoogtepunten.
Verder heb ik afgelopen week Mario Kart 8 Deluxe voor de Switch gehaald en inmiddels zitten er al flink wat uurtjes in de racegame. Gelukkig heb ik met Prey en Breath of the Wild nog genoeg tijd te doden de komende weken.
horizon zero dawn gekocht