Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 30 juli 2017 om 12:38
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Rick

Afgelopen week zat ik in het zonnige Lissabon en daar kwam ik een superdeal tegen: Nier Automata voor de PlayStation 4 voor 30 euro! Dat kon ik natuurlijk niet laten liggen, dus die zat al snel in de koffer.
Mede door mijn vakantieperikelen wilde één van mijn vrienden mijn PlayStation lenen in ruil voor Crash Bandicoot; dus één week zonder PS4 en even gratis Crash Bandicoot krijgen. Ook een superdeal dus!
Maar voordat ik daaraan begin, sla ik mezelf eerst nog door de wereld van Breath of the Wild heen. Ik moet nog maar één shrine en dan heb ik ze alle 120 en dan begint het eindgevecht met Ganon!
nier gekocht

Rox

Gekocht: -
Uitgespeeld: Poochy & Yoshi's Woolly World
Afgelopen week had ik een weekje vakantie en hoewel ik de Switch onderweg mee had kunnen nemen, ging ik toch voor de 3DS. Ik heb Poochy & Yoshi's Woolly World uitgespeeld. De game had ik al co-op gespeeld op de Wii U, maar nu in m'n eentje op de 3DS was het ook leuk! Zeker een aanrader als je geen Wii U hebt.
yoshi 3ds uitgespeeld

Populair Nieuws