Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

  Ralph

  Gekocht: Vampyr
  Uitgespeeld: -

  Ik heb deze week mijn tanden gezet in Vampyr. Als Jonathan Reid sluip ik door de donkere straten van Victoriaans Londen, op zoek naar een geneesmiddel voor de plaag die de stad teistert en wat sappige nekjes om bloed uit te zuigen. Het XP-systeem is briljant gedaan, met inwoners die veel XP opleveren maar ook zorgen voor stabiliteit in de stad, waar je echt keuzes moet maken. Ik ben benieuwd wat voor impact mijn bloederige keuzes gaan hebben.

  Uncharted 4 A Thief's End

  Tom

  Gekocht: -
  Uitgespeeld: Uncharted 4 A Thief's End

  Deze week heb ik Uncharted 4 A Thief's End uitgespeeld. Ik weet dat ik een beetje achterloop met de franchise, maar wat ben ik blij dat ik de tijd heb genomen om de serie af te ronden. Een fantastische afsluiter van een net zo fantastische franchise! Volgend jaar ook maar eens Uncharted The Lost Legacy een kans geven.

  Mario Tennis Aces preview

  Kevin

  Gekocht: -
  Gespeeld: Mario Tennis Aces

  Deze week heb ik alvast het één en ander aan de eerste Mario Tennis Aces levels en modes mogen snuffelen. Tot nu is het best een toffe game die voor uren speelplezier lijkt te gaan zorgen. De game lijkt veel variatie te gaan bieden, al moet wel worden gezegd dat hij langzaamaan vrij pittig lijkt te gaan worden. Met de Mario Tennis Aces preview maken we ons vast klaar voor de volledige Mario Tennis Aces release op 22 juni.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.