Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

  Rick

  Gekocht: Mario + Rabbids: Kingdom Battle, Uncharted: The Lost Legacy
  Uitgespeeld: -

  Het was al weer een tijdje geleden dat ik wat nieuwe games had gekocht, dus ik vond het wel weer tijd. Voor de Switch wilde ik heel graag een nieuw spel en Mario + Rabbids had ik al langere tijd op het oog, terwijl Uncharted: The Lost Legacy in de koopjesbak lag - wat een geluk! De komende weken ben ik dus wel weer zoet, maar de PlayStation Store had ook weer een aanbieding voor Rise of the Tomb Raider. Die zomer kom ik nu wel door!

  uncharted gekocht

  Laura

  Gekocht: Bad Apple Wars LE, Reverie LE, Muramasa Rebirth, Uncharted Golden Abyss

  Afgelopen week was ik in New York, en daar werden natuurlijk de nodige gamewinkels bezocht. Met als resultaat dat ik een aantal mooie games aan mijn PS Vita collectie toe heb kunnen voegen. Bij thuiskomst kwam al snel de limited edition van Reverie (wederom voor PS Vita) op de mat vallen, een avonturengame die mij vooral wist te interesseren vanwege de nostalgische graphics. Ik ben er alleen nog niet aan begonnen, eerst even de nieuwe Shin Megami Tensei op de Nintendo 3DS uitspelen!

  reverie gekocht

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.