Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

  Ralph

  Gekocht: World of Warcraft: Battle for Azeroth, Monster Hunter World
  Uitgespeeld: -

  Ik ben deze week niet zo handig bezig geweest, door te beginnen aan twee enorme tijdvreters. De PC-versie van Monster Hunter World is uit en als enorm fan van dezelfde game op de consoles, voelde ik mij bijna verplicht om hem ook op de PC aan te schaffen. Niet alleen kan ik daardoor weer hetzelfde avontuur opnieuw beleven, maar deze keer in een hogere resolutie, met betere effecten én razendsnelle laadtijden. Eindelijk kan ik op jacht binnen een paar seconden, in plaats een paar minuten tegen een laadscherm te moeten aankijken.

  Daarnaast is deze week ook de nieuwe uitbreiding van World of Warcraft gelanceerd: Battle for Azeroth. De oorlog tussen de Alliance (FOR THE ALLIANCE) en de Horde is weer druk bezig, nadat ze voor twee uitbreidingen een soort van vredespact hadden gesloten. Dat was immers wel nodig met tijdreizende Orks en een legioen aan demonen, maar nu staat er niks meer in de weg voor de twee facties om elkaar weer te bestrijden. Naja, Azeroth bloedt langzaam dood, maar dat kan tussendoor wel eventjes worden opgelost, toch?

  world of warcraft gekocht

  Laura

  Gekocht: Devil May Cry HD Collection
  Uitgespeeld: The Turing Test, Everybody's Gone To The Rapture

  Deze week heb ik een aantal verschillende games uitgespeeld. Aan het begin van de week speelde ik de puzzelgame The Turing Test, die me over het algemeen goed wist te vermaken. De gameplay deed me wat denken aan Portal, helaas kon ik niet hetzelfde zeggen voor het ietwat cliché en voorspelbare verhaal.

  Daarna heb ik de game Everybody's Gone To The Rapture uitgespeeld, een toffe ervaring vanwege de setting, het uitgebreide non-lineaire verhaal en de unieke vertelling daarvan, alhoewel het op sommige momenten net iets te langzaam aanvoelde. Verder heb ik nog de Devil May Cry HD Collection aangeschaft, aangezien deze voor een zeer zacht prijsje in de aanbieding was bij Nedgame.

  rapture uitgespeeld

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.