Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

  Rox

  Gekocht: Tennis In The Face
  Uitgespeeld: -

  Ok jongens opgelet: koop Tennis in the Face! Deze game is echt geniaal. Wat doe je? Ballen meppen tegen mensen hun gezicht! En geloof ons: dat is hilarisch. De game is heel simpel om te leren, maar wordt gaandeweg steeds moeilijker. Vijanden krijgen bijvoorbeeld schilden, levels worden complexer en daardoor is er altijd een uitdaging. Je krijgt namelijk niet onbeperkt ballen mee om een level te halen. Het is soms een waar puzzelstukje om alle vijanden het leven uit te meppen, maar als het je lukt voel je je net Nadal. Maar dan wel een grappige variant!

  tennis in the face gekocht

  Remco

  âââââââGekocht: Skyrim, Anthem
  âââââââUitgespeeld: -

  Deze week heb ik The Elder Scrolls V: Skyrim voor de Nintendo Switch gekocht. Na al een paar honderd uur op de PlayStation te hebben gespeeld had ik zin om deze game ook in de trein te spelen. Jammer dat mijn opslag van de PlayStation niet overgaat naar de Nintendo Switch, maar ik bereid me voor op urenlang plezier.

  Ook heb ik Anthem gekocht voor de PlayStation 4. De nieuwe Bioware game greep mij gelijk toen de eerste gameplay beschikbaar was. De open wereld van Anthem ziet er prachtig uit en deze is rijkelijk te ontdekken met de verschillende Javelins. Ik zal als eerste de Interceptor klasse gaan spelen. Deze is de snelste van de vier verschillende klassen.

  anthem gekocht

  Pieter

  Gekocht: PlayStation 4, Red Dead Redemption 2
  Uitgespeeld: -

  Normaal gesproken koop ik niet zoveel games, maar ik heb net een PlayStation gekocht. Daarbij kwam nog eens dat Red Dead Redemption 2 in de aanbieding was bij bol. Dus ik zal de komende maanden wel even zoet zijn met deze toffe western game.

  red dead 2 gekocht

  Laura

  Gekocht: -
  Uitgespeeld: The First Tree

  Deze week ben ik met The First Tree aan de slag gegaan, de indie game die ik vorige week gekocht heb. En ik heb hem meteen in één zit uitgespeeld. Het gevoel dat ik van tevoren had, dat het nog wel eens een emotionele game zou kunnen worden, werd keihard bevestigd terwijl ik de game speelde. Wat een prachtgame.

  De manier waarop het verhaal wordt verteld is geweldig gedaan en zit op zo'n manier verwoven met de gameplay dat de twee een prachtig geheel vormen. Het is een echte aanrader als je van unieke games met een goed verhaal (en een mooie boodschap!) houdt. Maar wel een waarschuwing: je zal waarschijnlijk wel hier en daar een traantje weg moeten pinken, want het is echt een game die je in je hart zal raken.

  the first tree uitgespeeld

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.