Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

  Rick

  Gekocht: Cadence of Hyrule
  Uitgespeeld: Cadence of Hyrule

  Afgelopen week ging ik aan de slag met Cadence of Hyrule, waar ik ook de review voor heb gedaan, en ik heb mij er prima mee vermaakt! Dat ik een groot Zelda-fan ben is al bekend, iets wat ook vooral komt door de tatoeage op mijn arm, maar ik had nog niet gehoord van de spin-off Zelda-game. Gelukkig was er de E3 om mij te laten zien wat voor een game ik kon verwachten en ik heb toch een paar goede uur rondgedwaald in Cadence of Hyrule!

  Nu is het weer tijd voor Shadow of War en ik hoop binnen een week te beginnen aan Resident Evil 2.

  cadence of hyrule gekocht

  Laura

  Gekocht: Final Fantasy VII Remake
  Uitgespeeld: -

  Oke, "gekocht" is wellicht niet helemaal het juiste woord, maar deze week heb ik mijn pre-order geplaatst voor de Final Fantasy VII remake! Ik kijk al lang enorm uit naar deze game en tijdens de E3 kregen we eindelijk meer te zien, plus een release datum! Ik kan niet wachten tot het zo ver is en toen ik pre-orders voor de mooie Deluxe Edition zag langskomen, hoefde ik niet lang na te denken.

  final fantasy vii gekocht

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.