5 redenen waarom Keanu Reeves in 2019 een top jaar heeft

  De knuffelbeer van een huurmoordenaar wordt steeds bekender. Van films naar series en games. Keanu Reeves in 2019 is een internetsensatie geworden om meerdere redenen die wij op een rijtje zetten. De bekende acteur wordt met de dag bekender en dat heeft met deze redenen te maken!

  Lionsgate

  De meeste mensen kennen Keanu Reeves al van The Matrix en de Bill & Ted-franchise. De acteur begon zijn carrière met theaterproductie en al gauw kreeg hij een rol in verschillende komische en drama films. Vanaf 1994 bereikte Keanu een nieuw hoogtepunt in zijn carière door een rol te spelen in de actiefilm Speed. Vijf jaar later imponeerde Keanu met een rol in de beroemde sciencefictionfilm The Matrix. Hierna speelde Keanu veel verschillende rollen in films totdat hij uitkwam bij John Wick, maar hier stopt het niet. Keanu is dit jaar keihard aan het werk en waarom 2019 het jaar is van Keanu Reeves is lees je hier!

  5. Always be my Maybe

  Keanu keert terug naar een van zijn favoriete genres: komedie. In Always be my Maybe speelt hij zichzelf met een overdreven randje. Always be my Maybe is een romantische komedie die zich afspeelt in San Francisco. Keanu speelt het ‘potentiële’ beroemde vriendje van Sasha (één van de hoofdrolspelers in de serie).

  Sasha (Ali Wong) en Marcus (Rendall Park) verliezen contact nadat ze ruzie krijgen over een gebeurtenis in hun leven. 16 jaar later komen ze elkaar weer tegen. Sasha is een beroemde kok geworden terwijl Marcus nog steeds leeft in de slaapkamer van zijn kindertijd. Marcus komt erachter dat hij nog steeds van Sasha houdt. Sasha heeft ook gevoelens voor Marcus, maar ook nog voor iemand anders. Verder heeft Sasha ook een interesse in Keanu Reeves die de band tussen hun twee alleen maar ingewikkelder maakt.

  Disney/Pixar

  4. Toy Story 4

  Wat zal de perfecte rol zijn voor een acteur als Keanu Reeves? Als je een actiefiguur gokte, had je het goed! Keanu Reeves zal in Toy Story 4 als actiefiguur Caboom spelen. Dit personage doet veel verschillende poses en rijdt op een motor. Keanu Reeves heeft ook al meerdere keren verteld dat hij een groot fan is van motors, dus Caboom past perfect bij hem! Gaat hij dezelfde moordlust hebben als in John Wick? Waarschijnlijk niet. Willen wij hem zien vechten tegen ander speelgoed? Hell yeah!

  De meeste mensen kennen Toy Story al. Dit deel zal ook niet veel anders zijn dan de andere delen. Dus zal er natuurlijk een enge pop tevoorschijn komen zoals wij dat inmiddels al wel gewend zijn. Dit keer lijken het porseleinen poppen te zijn. Dus voor mensen met pediofobie is de film niet aan te raden. Anders gewoon lekker kijken!

  Lionsgate

  3. John Wick 3: Parabellum

  Een film waarin Keanu de hoofdrol heeft is al een aanrader, maar de John Wick franchise moet je in zijn geheel zien. Van ongelooflijke moorden tot een goede verhaallijn; John Wick heeft het. Keanu Reeves wist in elk deel de rol als huurmoordenaar perfect te spelen. John Wick 3 begint waar John Wick: Chapter 2 mee eindigde. John is ‘Excommunicado’ verklaart waardoor geen plek op aarde nog veilig is voor hem. John is op dat moment 14 miljoen waard en elke huurmoordenaar in New York wil een kans wagen om hem te doden.

  John Wick 3 is nu nog in de bioscoop tot en met woensdag 26 Juni.

  2. Cyberpunk 2077

  Veel mensen hadden dit niet verwacht. Keanu Reeves werd aan het einde van de game trailer op E3 getoond als een van de hoofdpersonages voor Cyberpunk 2077. Veel mensen die op dat moment keken hadden nooit verwacht dat de Keanu Reeves in Cyberpunk zou zitten. De twee zinnen die werden verteld door het personage dat Keanu Reeves speelt zijn viral gegaan op Reddit (“Wake the fuck up Samurai, We’ve got a city to burn.”).

  Cyberpunk 2077 verschijnt op 16 april 2020 voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

  1. He’s breathtaking

  Als je het nog niet door had: Keanu Reeves is breathtaking. Tijdens E3 noemde hij niet alleen Cyberpunk 2077 breathtaking, maar ook het publiek en de mensen die aan het kijken waren. Als dat niet de nummer 1 reden zou moeten zijn dat dit Keanu Reeves zijn jaar is dan weten wij het ook niet meer. XGN is het in ieder geval met Keanu eens. You’re all breathtaking oftewel jullie zijn allemaal adembenemend.

  Keanu Reeves in 2019

  Van Netflix series, naar Toy Story 4 en binnenkort Cyberpunk 2077. Keanu Reeves is een man die laat zien dat je met hard werk veel kan bereiken. In 2019 zal hij het dus ook zeer druk krijgen. Wij kijken in ieder geval uit naar alle games, films en series waarin hij zal opduiken. Jullie kunnen dan ook uitkijken naar de reviews die wij gaan schrijven, zoals deze review van Toy Story 4.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.