Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 9)

Article
zaterdag, 05 maart 2022 om 16:00
the falcon and the winter soldier imagef1641481076
Met de lancering van Viaplay en verschillende recente game releases was er deze week genoeg te zien en te spelen. Maar op de redactie hebben we ons vooral bezig gehouden met dingen die alweer wat ouder zijn, of juist nog in de toekomst liggen. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Ralph

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: The Falcon and the Winter Soldier
Ik ben de laatste tijd bezig met een inhaalslag op Disney+ qua Original series. Deze week was The Falcon and the Winter Soldier aan de beurt. Na door de zes afleveringen gevlogen te zijn ben ik niet heel erg onder de indruk. Het heeft een aantal leuke momenten, en het vraagstuk rondom Captain America is goed uitgewerkt, maar het voelt voornamelijk inconsistent aan. The Winter Soldier kan bijvoorbeeld ineens niks meer tegenover super soldiers, terwijl hij zelf ook een super soldier is en decennia aan gevechtservaring heeft. Ondertussen kunnen karakters die geen serum ingespoten hebben gekregen wel weer rake klappen uitdelen en opvangen.
Daarnaast probeert de serie de villain neer te zetten als iemand met goede idealen, maar ten eerste is problemen oplossen met geweld nooit de juiste keuze en ten tweede is haar argument helemaal niet zo sterk. Het voelt heel erg aan alsof The Falcon and the Winter Soldier is gemaakt met verschillende scripts door elkaar en dat doet de serie niet veel goeds.
kirby and the forgotten landf1632478275

Michelle

Uitgespeeld: demo van Kirby and the Forgotten Land
Gekocht: -
Gekeken: -
Ik heb de Kirby and the Forgotten Land demo gespeeld. De game stond al op mijn lijstje, maar aangezien vijftig à zestig euro een hoop geld is, is het toch altijd fijn wanneer er een demo is. Daarnaast is het natuurlijk een leuke bonus dat als je de demo uitspeelt, je een code voor extra items krijgt.
De demo heeft me zeker niet van gedachten doen veranderen. Ik kan niet wachten om met de volledige game aan de slag te gaan en uit te zoeken wat voor bizarre voorwerpen Kirby nog meer kan opslokken met Mouthful Mode.