Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 47)

  De week zit er weer op en wat een week was het zeg! Mensen stonden digitaal in de rij te dringen om eenPS5 te bemachtigen. Daarnaast hebben we natuurlijk weer het nodige gespeeld, gekocht en gekeken! Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Chris

  Uitgespeeld: Sackboy: A Big Adventure
  Gekocht: PlayStation 5
  Gekeken: Freaky

  Het avontuur van Sackboy ben ik begonnen op de PS4, om daarna op de PS5 verder te spelen. Binnenkort lezen jullie hier de review van deze game met cuteness overload! Wat ik gekocht heb? Tja, wat kan ik anders noemen dan de PS5? Hij is er eindelijk, next gen is current gen! Daarbij dus meteen Bugsnax, Astro en Sackboy, ik kan me wel even bezig houden met het ontdekken van mijn nieuwe tech-speeltje! Tot slot heb ik ook nog wat gekeken: de nieuwe komische slasher (ja, dat kan echt) Freaky, waarvan je de review binnenkort hier op de site kan lezen.

  Richard

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: -
  Gekeken: Supernatural

  Ik ben begonnen met Supernatural omdat het aanbod op Netflix ondertussen dramatisch slecht is. Ondertussen ben ik bij seizoen 3 en weet dat ik nog dik tien seizoenen daarna heb om van te genieten (hopelijk). Wel weer toevallig dat zodra ik begin met kijken, de laatste aflevering van de serie wordt uitgebracht. Is nu al de zoveelste keer dat het gebeurt, dus misschien binnenkort maar wat slechte series gaan kijken om die om zeep te helpen.

  Aram

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: -
  Gekeken: The Punisher

  Deze week heb ik The Punisher seizoen 1 gekeken. Hoewel ik de serie een jaar terug al een keer gezien heb, vond ik hem zo vet dat ik hem nog maar een keer gekeken heb. The Punisher is voor velen misschien een beetje te heftig, maar de serie laat op een hele vette manier het trauma van Frank Castle zien en hoe hij struggled met zijn emoties. Een van mijn favorieten!

  Pepijn

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: -
  Gekeken: Minimalism

  Afgelopen week heb ik op Netflix de documentaire Minimalism: A Documentary about the Important Things gekeken. De documentaire gaat over het ‘minder is meer’ principe. In de docu worden een aantal Amerikanen geïnterviewd en gevolgd die vaak hun goed betaalde baan hebben opgezegd, omdat ze het Amerikaanse ideaal dat materialisme gelukkig maakt afwijzen. Interessant om de ‘American Dream’ eens vanuit een ander perspectief te bekijken.

  Marcus

  Uitgespeeld: Abzû
  Gekocht: Abzû, Hyrule Warriors: Age of Calamity
  Gekeken: Brooklyn Nine-Nine (seizoen 4)

  Bij puur toeval liep ik deze week tegen een grote aanbieding aan: Abzû voor twee euro in de Switch eShop (. Ik had de game niet echt op mijn radar, maar ik had goede dingen gehoord dus voor twee euro hoefde ik het niet te laten. Het is zeker niet voor iedereen, maar het is wel een prachtige ervaring. Alleen al voor de aangename visuals en de soundtrack is het die twee euro meer dan waard.

  Ik heb ook Hyrule Warriors: Age of Calamity in huis gehaald. Ik zou bijna zeggen 'uiteraard', maar het is nagenoeg voor het eerst dat ik een Zelda spin-off koop. Nintendo heeft eindelijk het idee gehad om een Zelda spin-off te maken die directe banden heeft met een mainline game. Dat is een beetje wat ik in vorige spin-offs miste, maar nu ben ik vol aan boord en ik kan niet wachten om te beginnen.

  Verder heb ik in mijn queeste om Brooklyn Nine-Nine te kijken seizoen 4 afgerond. Tot nu toe blijft het een leuke serie, maar het is moeilijk om er nog wat over te zeggen zonder enorme spoilers te geven. Ik begin in ieder geval te begrijpen waarom er zo'n enorme online steun kwam toen de serie werd gecancelled door Fox. Daarover gesproken (spoilers!) is het echt bizar profetisch dat er in dit seizoen een aflevering was waarin de Nine-Nine moest sluiten om vervolgens gered te worden door massale online steun.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.