Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken (week 21)

Article
zondag, 29 mei 2022 om 17:00
poppy playtimef1653670875
Onze redactie heeft het deze week druk. Gelukkig hebben een paar van ons tijd gemaakt om toch nog wat te spelen, kijken of kopen. En daar mogen jullie weer lekker over lezen!

Sascha

Uitgespeeld: Poppy Playtime
Gekocht: -
Gekeken: -
Alhoewel de game ontwikkelaars best wat haat gekregen hebben vanuit de game community, is het voor mij tijd om voor de allereerste keer in mijn 8 jarige game carrière een horror game te spelen. Gelukkig hoef ik niet alleen m'n broek vol te schijten, een paar vrienden gamen gelukkig met me mee!
before your eyes katf1653320083

Arran

Uitgespeeld: Before Your Eyes
Gekocht: -
Gekeken: Love, Death & Robots seizoen 3
Als jullie mijn stukje over het hiernamaals hebben gelezen, dan weten jullie al dat ik een grote liefde heb voor Before Your Eyes. Terwijl ik het schreef werd ik nostalgisch. Dus heb ik dit meesterwerk weer opgestart. De hele belevenis duurt zo'n twee uur, en dat is het elke keer waard. Nee, ik huil niet. Er zit een paar dozijn wimpers in mijn ogen. Heb je een tientje over, dan kan ik Before Your Eyes met volle teugen aanraden.
Ook heb ik het nieuwe seizoen van Love, Death & Robots gekeken. Ik kan me herinneren dat ik zwaar onder de indruk was van het eerste seizoen. Maar dat gevoel lijkt niet echt terug te komen. Dit seizoen was niet slecht, verre van. Maar ik had het gevoel dat de afleveringen iets missen. Ach, het zijn nog steeds visuele spektakels. Vaak met een intrigerend, cool en/of geinig verhaal. Dus ik zie het door de vingers.

Iwan

Uitgespeeld: God of War (PS4)
Gekocht: -
Gekeken: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
Deze week heb ik eindelijk God of War uitgespeeld. Ik heb er flink de tijd voor genomen en ben dan ook vrij laat bij de partij voor deze absolute parel van een game. De vader zoon relatie die zich in deze game verbloemd is simpelweg prachtig. Daarnaast voelt vechten als Kratos natuurlijk bruut. Wat ik het meest bijzonder vond aan deze game is hoe graag ik de bijl terug-roep kracht volledig wil zien schijnen in een Thor game.
Verder heb ik Secrets of Dumbledore gekeken. Die viel me helaas zwaar tegen. Begrijp me niet verkeerd, de film heeft zn goeie aspecten, zoals Mads Mikkelsen en hoe mooi de magie eruit ziet. Helaas neemt dat niet weg dat ik dit geen leuke film vond, het voelde namelijk gewoon als of er dingen gebeurden om te gebeuren. Personages waren meer “toned down” dan in de eerste 2 films en daarnaast is “Secrets” een beetje een misnomer. Als laatste puntje is het geen verhaal over Newt Scamander maar meer backstory voor Dumbledore, terwijl ik echt meer van Newt en magizoology had willen zien.