Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 19)

  De afgelopen week hebben we te horen gekregen dat we weer leuke dingen mogen doen. Behalve gamen en bingewatchen dan. Langzaam gaat Nederland weer open en dat is mooi op tijd voor het zomerse weer. Toch blijven we gamen en dingen kijken, dus hierbij vragen we jullie, zoals elke week: Wat heb jij uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Kevin

  Gekocht: StarLink Battle For Atlas
  Uitgespeeld: -
  Gekeken: -

  Op Facebook zag ik het al enkele dagen voorbijkomen: oproepen van mensen die dus voor minder dan een tientje StarLink Battle for Atlas voor Switch of PlayStation 4 hadden gekocht. Waar? De Action! Uiteindelijk ben ik zelf ook eens gaan kijken en heb ik het starterspakket toch maar meegenomen voor 7,95. Het spel heb ik nog niet gespeeld, maar ik ben benieuwd. Ik zou het spel in ieder geval niet in huis hebben gehaald voor de prijs waarvoor het eerst in de winkelschappen lag.

  Netflix

  Chris

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: -
  Gekeken: Altered Carbon seizoen 2

  Ik was erg benieuwd naar dit tweede seizoen. In Altered Carbon wordt een toekomstwereld geschetst, waarin mensen bestaan uit een soort disk waar hun hele bewustzijn op is opgeslagen en waar ze makkelijk van 'sleeve' kunnen wisselen. Die sleeve is een menselijk lichaam, maar dat wordt dus echt als een inwisselbaar iets gezien. Ik vind vooral de wereld die in de serie gecreëerd is prachtig, waarbij de verschillende klassen nog steeds bestaan en de upperclass zich beduidend beter voelt en meer rechten toe eigent dan het gepeupel.

  Seizoen één was een afgerond verhaal en het vervolg zou 30 jaar verder in de toekomst moeten spelen, met hele andere personages. Ik was benieuwd hoe ze dat zouden vormgeven, maar ik kan niet anders zeggen dan: missie geslaagd! Kijktip op Netflix dus!

  Lucasfilm Ltd.

  Marcus

  Gekocht: -
  Uitgespeeld: -
  Gekeken : Star Wars: The Clone Wars, Star Wars: Clone Wars

  Afgelopen week heb ik de oude Clone Wars serie uit 2003 weer eens gekeken, hoofdzakelijk om er een special over te kunnen schrijven. Dus voor uitgebreide indrukken kun je die lezen. De hoofdattractie deze week was natuurlijk het einde van de actuele Clone Wars. Ik wil het er niet teveel over hebben in verband met spoilers, maar het was fantastisch. Het einde was mooi, maar ik heb genoten van het hele seizoen.

  Met name de afleveringen van de Siege of Mandalore waren stuk voor stuk meesterwerken. Ondanks dat je door Rebels weet hoe het ongeveer moet lopen zat de spanning er goed in. Als er mensen zijn die The Clone Wars nog helemaal niet hebben gezien raad ik die toch aan om eraan te beginnen. De pilotfilm is niet zo goed, maar de serie heeft daarna niet veel tijd nodig om kwaliteit te leveren en die kwaliteit blijft maar oplopen. The Siege of Mandalore mag wat mij betreft gelden als één van de beste Star Wars films.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.