Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 18)

Article
zondag, 08 mei 2022 om 17:00
moon knightf1651736749
Er was deze week een hoop te zien als je van Marvel houdt. Wij zijn nog niet aan alles toegekomen, maar vooral omdat we zoveel andere dingen willen doen. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Marcus

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Rogue One: A Star Wars Story, Moon Knight
Deze week heb ik Rogue One weer eens gekeken. Daar was geen bijzondere reden voor, behalve dat ik er zin in had. Het blijft een fantastische film, als je het mij vraagt. Je hoort wel eens de kritiek dat je te weinig tijd doorbrengt met de personages, maar daar heb ik nooit last van gehad.
Ik wil ook nog even mijn waardering voor Michael Giacchino uitspreken. Voordat Rogue One verscheen heb me wel eens schuldig gemaakt aan de gedachte dat je geen Star Wars kon maken zonder John Williams. Dat is achteraf natuurlijk een domme gedachte en Giacchino bewijst dat met Rogue One dubbel en dwars.
Verder heb ik Moon Knight uitgekeken. Ik denk dat dit wat betreft de kwaliteit van de losse afleveringen de meest stabiele Marvel-serie tot nu toe is. Ik heb zeker wat probleempjes met de serie (er was wéér een lange actiescène aan het einde waar totaal geen spanning in zit), maar ik ben benieuwd wat er in de toekomst met Moon Knight gaat gebeuren.

Ralph

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Ozark (seizoen 4)
Eind april ben ik eindelijk maar weer eens verder gegaan met Ozark, nadat ik ergens halverwege seizoen 3 was gestrand. Dat bleek een goede timing te zijn, want 29 april kwam Netflix met het tweede deel van seizoen 4, wat het einde voor de grimmige serie is.
In het laatste seizoen is de spanning weer om te snijden, met name door de deels charmante en deels doodenge drugsbaas Javi Elizzondro Navarro (gespeeld door Alfonso Herrera). Ook de rest van de cast zet weer een geweldige prestatie neer, waarbij ik zeker even actrice Julia Garner (Ruth Langmore) apart wil benoemen. Achteraf zag ik dat niet iedereen blij was met het einde, maar ik heb er zeker van genoten! Ik ben ook heel benieuwd wat mensen anders hadden verwacht...