Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 17)

  De week zit er weer op en traditiegetrouw willen wij weer weten wat jij allemaal uitgespeeld, gekocht of gekeken hebt. Wij speelden er weer lekker op los! Laat ons weten wat jou deze week bezighield onderaan in de reacties!

  Marcus

  Uitgespeeld: LEGO Star Wars III: The Clone Wars, Pokémon X
  Gekocht:-
  Gekeken: The Falcon and the Winter Soldier

  Deze week heb ik LEGO Star Wars III: The Clone Wars uitgespeeld. Hij is wel aardig. Qua gameplay gaat hij eigenlijk door waar Complete Saga gebleven was, maar met een paar nieuwe ideeën. Een aantal daarvan zijn geslaagd, een aantal wat minder. Waar de game volkomen faalt is in het overbrengen van een samenhangend verhaal. Al met al is hij leuk om te spelen, maar 100% is het niet waard en ik zou hem niet zo snel een tweede keer spelen.
  Ook heb ik Pokémon X uitgespeeld, maar als een soort halve Nuzlock. Dat wil zeggen dat ik op elke route steeds alleen de eerste Pokémon gevangen heb, maar geen permadeath heb toegepast.

  Mijn doel was om Pokémon te gebruiken die ik anders niet zo snel had overwogen, niet om het mezelf supermoeilijk te maken. Uiteindelijk was mijn team een beetje half om half wat betreft Pokémon die ik normaal gesproken ook had genomen en Pokémon waarvoor dat niet gold. Voor wie nieuwsgierig is: Delphox, Venusaur, Scrafty, Emolga, Flygon, Sandslash.

  Verder heb ik The Falcon and the Winter Soldier uitgekeken. Ik ben wel te spreken over de serie. Er zijn al heel wat legitieme issues met de serie genoemd, maar dat neemt voor mij niet weg dat ik erg kan waarderen dat ze het Captain America worden van Sam hebben behandeld als iets dat veel gecompliceerder is dan het schild oppakken en zeggen dat je Captain America bent. Vooral de rol die Isaiah Bradley er in speelt vond ik mooi uitgewerkt.

  Luuc

  Uitgespeeld:-
  Gekocht: Persona 5 Golden
  Gekeken: -

  Deze week heb ik niets nieuws gekocht, maar ben ik wel weer begonnen met Persona 5 Golden. De vernieuwde versie van de game wilde ik al tijden oppakken, maar steeds deed ik het maar niet. Via remote play met de PlayStation 5 bestuurt de game prima, maar stiekem kijk ik nu naar de Razer Kishi om mijn mobiel tot Switch om te toveren naar een handheld wanneer ik daar zin in heb....

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.