De beste Japanse deals in de PSN Store - Niet alleen Big in Japan!

  De voorjaarsaanbiedingen hebben de PS Store nog niet eens verlaten, of de volgende kortingsactie staat alweer paraat. Vanaf vandaag wordt de Store bestormd door kortingen op veel Japanse games in de Big in Japan actie. Yakuza, Final Fantasy en meer, wij selecteerden de beste games alvast voor je.

  Yakuza

  We beginnen meteen met een favoriet van onze hoofdredacteur Rox: Yakuza. De hele serie bestaat uit diverse games en de delen Yakuza Zero, Yakuza 2 Kiwami, de Yakuza Remastered Collection, en Yakuza 6 hebben allemaal kortingen van 21 tot meer dan 50%. Vreemd genoeg is op dit moment Yakuza Kiwami nog de uitzondering, deze heeft geen korting.

  In Yakuza volg je de belevenissen van Kazuma Kiryu. Hij komt in de gevangenis na veroordeeld te zijn voor een misdaad die hij niet gepleegd
  heeft. Als Yakuza heeft hij daarmee zijn familie beschermd, maar wordt hij door hen verbannen. Al snel breekt er een clan-oorlog uit als blijkt dat er 10 miljard yen uit de kluis van de Tojo Clan ontbreekt. Kiryu staat midden in deze oorlog, samen met een mysterieus meisje genaamd Haruka.

  Final Fantasy

  De Final Fantasy staat al jaren aan de top wat betreft JRPGs. De serie kent inmiddels 15 hoofd-delen, waarbij sommigen weer in meerdere games uiteen vallen. De Final Fantasy delen zijn vrijwel allemaal los van elkaar te spelen, hoewel sommige spin-offs gebruik maken van dezelfde karakters. In de Store zijn momenteel veel Final Fantasy delen in de aanbieding. Uiteraard niet de Final Fantasy VII Remake, die is net een paar dagen uit, maar wel de Final Fantasy VIII Remastered, World of Final Fantasy en veel mee. De korting bedraagt voor alle delen die in de aanbieding zijn 50 procent.

  Omega Quintet

  Deze JRPG is minder bekend dan de grote reeksen, maar met een zacht prijsje van nog geen drie euro kan je toch genieten van een typische Japanse RPG. In Omega Quintet ga je met vijf idolen de strijd aan met de duistere krachten van de wereld. De idolen gebruiken muziek als wapen. De game is een typische JRPG waarbij de gevechten turn-based plaatsvinden.

  JoJo's Bizarre Adventure: Eyes of Heaven

  Jojo's avontuur is gebaseerd op de manga met dezelfde naam. In deze game kom je meer dan 50 karakters uit te serie tegen in een 3D vechtgame. De game lijkt wat op Naruto: Ultimate Ninja Storm, maar dan eenvoudiger, met meer focus op snelle gameplay dan technisch complexe combo's. Deze game is nu voor net onder een tientje in de PSN Store te vinden.

  Guilty Gear Xrd Revelator

  Zowel Guilty GearXrd -Revelator- en Rev 2 zijn momenteel sterk afgeprijsd in de Store. Voor 3,50 en 7 euro krijg je twee heerlijke 2D vechtgames met een breed scala aan karakters om uit te kiezen. In deze games worden kleurrijke manga-stijl graphics gecombineerd met een technisch uitdagende vecht- en combo-stijl met vijf soorten aanval. Houd je van technisch uitdagende fighters, dan is dit je ding.

  One Piece Burning Blood

  We noemen hier Burning blood, maar ook Pirate Warrior 3 en One Piece World Seeker zijn in de aanbieding in de Store. Daar waar One Piece Burning Blood de traditie van de (3D) vechtsporten voortzet, is One Piece Pirate Warrior 3 een spin-off van de Warriors-serie. World Seeker is dan weer een open wereld roaming adventure. Drie totaal verschillende games, die een ding gemeen hebben: ze draaien om de grootste piraat aller tijden, de ultra-flexibele Monkey D. Luffy!

  Natuurlijk zijn dit niet alle aanbiedingen in de Big in Japan sale, zo staan ook diverse Resident Evil-titels in de lijst, alsook Naruto, Dragon Ball en Dark Souls. Met meer dan 300 games is de lijst in ieder geval lang genoeg om een keuze te kunnen maken!

  Final Fantasy 7

  Verkijgbaar vanaf 31 january 1997

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.