Wat doe jij met je extra vrije tijd tijdens het coronavirus?

Article
woensdag, 18 maart 2020 om 16:00
photo of person typing on computer keyboard 735911f1584531633
Door het coronavirus komen veel mensen ineens met een hoop extra vrije tijd te zitten, maar hoe wordt die tijd eigenlijk besteed? De redactieleden van XGN laten weten wat hun plannen zijn tijdens het coronavirus.

Remco

Wat ik aan het doen ben? Vooral sporten. Nu is mijn sportschool dicht, maar ik heb thuis een mini gym gemaakt, zodat ik genoeg te doen heb thuis. Als ik klaar ben met mijn workout plof ik lekker op de bank met hier en daar een film of goede serie. Ik ben op het moment het tweede seizoen van Altered Carbon aan het kijken.

Diantha

Ik hoop ten eerste dat het natuurlijk goed gaat met iedereen! Momenteel ben ik al aan een aantal series begonnen op Netflix, maar wil ik ook wat tijd stoppen in bijvoorbeeld Red Dead Online. Of Zombie Army 4 met Rox en Theo! Als iemand nog leuke series weet, laat het me vooral weten in de reacties!

Rox

Tja, het is een behoorlijk vervelende situatie met een hoop privé-dingen die nu spelen. Maar laat ik het daar niet over hebben. Wat ik verder doe? Spelen met mijn kat, online shoppen (lees: na 17 jaar pas een kattenmand kopen. Hij had altijd een krabpaal met mandje), nadenken over waar mijn volgende boek over gaat, lezen, een beetje films kijken en gamen. Ik speel nu vreemd genoeg Toy Story 3, ik denk dat dat me vrolijk maakt. En verder ben ik oude films aan het kijken uit de jaren 70.
animal crossing new horizonsf1589988440

Kevin

Nu ik thuiszit, speel ik eigenlijk best veel Animal Crossing New Horizons op de Nintendo Switch. Daarnaast heb ik natuurlijk meer tijd plotseling om content te schrijven, dus dat doe ik ook. Buiten entertainment om heb ik een korte thuisstudio opgezet, dus wat dat betreft houd ik mij ook de komende tijd wel even zoet. Dit is een perfect moment om thuis te studeren.

Roy

Ik werk grotendeels vanuit huis, dus voor mij verandert er weinig. Maar in mijn vrije tijd ben ik keihard aan het grinden in Mortal Kombat 11, om de deuren van Shang Tsungs Throne Room te openen. Dat komt neer op de eindeloze(!) taak om 25 fatalities uit te voeren voor elk personage in de game via de towers. Al laat ik de bot het grootste gedeelte doen op de achtergrond.
In de avonduurtjes heb ik me ook weer eens gewaagd aan het biografische boek over ‘Iceman’ Kimi Raikkonen, de vorige keer kwam ik halverwege. Ik wil hem toch eens uitlezen. Oh ja, en natuurlijk check ik om het half uur online of er wc-papier op voorraad is…

Ralph

Ik kan bijna al mijn werkzaamheden vanuit huis verrichten, maar met een stuk minder reistijd heb ik wekelijks wel een flink aantal uurtjes meer over. Een perfecte tijd om mijn backlog aan games en series even terug te dringen zou je zeggen. Dat was eigenlijk ook mijn plan, maar daar is tot op heden vrij weinig van terecht gekomen.
In plaats daarvan ben ik weer begonnen met het spelen van games die ik al heb uitgespeeld en ben ik series aan het kijken die ik al heb gekeken. Ik weet ook niet precies wat er mij aan de hand is. Dit weekend ga ik in ieder geval John Wick 3 eindelijk kijken, dat is een belofte!