5 Dingen die je moet weten over de Warframe Plains of Eidolon update

Article
zondag, 26 november 2017 om 12:00
xgn google image
Grijp je speer Tenno, we gaan naar Cetus! Met de Warframe Plains of Eidolon update kun je opeens veel meer dan alleen missies starten vanuit je ruimteschip. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is, blijf dan vooral lezen.
Direct nadat je het eerste hoofdstuk van het verhaal van Warframe hebt uitgespeeld, kun je de Plains of Eidolon in. Je hoeft er niets speciaals voor te doen en kunt alleen of met je vrienden de uitgebreide open wereld gaan verkennen. Om ervoor te zorgen dat je niet verdwaalt in de mogelijkheden of een veel te moeilijke Bounty activeert, hebben wij vijf opties voor je op een rijtje gezet.

5: Bounties

We hebben ze al eens genoemd, maar laten we nu even uitleggen wat Bounties precies zijn. Elke tweeënhalf uur kun je vijf verschillende Bounties van verschillende moeilijkheidsgraden spelen. Deze bounties bestaan uit missies van drie tot vijf etappes. De bovenste missie is de makkelijkste en de onderste missie de moeilijkste. Bounties moet je activeren in de enige stad in het Plains of Eidolon gebied, genaamd Cetus.
Van Bounties krijg je onder andere Standing, dat je kunt gebruiken om dingen te kopen. Zo kun je een speer voor het vissen of een laser voor het minen kopen. Ook kun je Standing uitgeven aan Blueprints voor wapens en andere gear. Hiernaast geven Bounties ook verschillende andere beloningen, die afhankelijk zijn van de moeilijkheidsgraad van de missie.

4: Vissen

Om te vissen heb je eerst een speer nodig en daarvoor moet je wat bounties doen, maar wanneer je dit hebt gedaan gaat er een wereld van tijdverdrijf open. En denk maar niet dat je snel verveeld raakt aan vissen, want dat is uitermate verslavend. Zo en zo, hoe vaak kun je nu vissen met een speer?
De vissen die je vangt zijn daarna weer te gebruiken. Visolie, het vlees van de vis en de schubben van de vis zijn bruikbaar in verschillende Blueprints. Je kunt van vissen dus onder andere nieuwe wapens maken. Dat had je zeker niet verwacht!

3: Mining

Geen zin om te vissen, dan kun je beginnen aan mining. Ook hiervoor moet je eerst wat bounties doen, maar daarna ligt de wereld van kristallen en metalen voor je open. Mining werkt een beetje zoals lijntjes overtrekken, maar dan met een laser en in een steen.
Ook de dingen die je met mining verzamelt, kun je uiteindelijk gebruiken in blueprints. Dus ook met deze kristallen en metalen kun je nieuwe wapens maken. Wist je trouwens dat je ook blueprints kunt kopen waarmee je compleet je eigen wapen in elkaar kunt zetten? Het is dus goed te customizen.

2: Eidolon jagen

Als je een beginnende speler bent dan moet je ’s nachts niet de Plains ingaan, tenzij je mee kunt gaan met een aantal veteranen. Dan loopt namelijk de Eidolon los rond, een monster waardoor je niet aangevallen wilt worden. Ook al loopt de Eidolon over het algemeen maar één richting op, je wilt niet in zijn weg komen.
Maar, als je een veteraan bent en je kunt wat vrienden bij elkaar verzamelen in de game, dan is de Eidolon de beste uitdaging die jij en je vrienden tegen kunnen komen. Een Eidolon verslaan kost namelijk ontzettend veel teamwork en tijd. Ga jij de uitdaging aan? Zorg er dan voor dat je in elk geval kunt overleggen tijdens het gevecht, anders is het wel heel moeilijk.

1: Verborgen grotten vinden

Ben je iemand die houdt van mysteries en geheimen, ook dan heeft de nieuwe Warframe update iets voor jou. En dit is eigenlijk wel het spannendste in heel Plains of Eidolon: het ontdekken van ondergrondse gangenstelsels! Er zit namelijk een heel systeem van gangen onder de grond, onopgemerkt tot jij het vindt.
In deze grotten kun je nieuwe lore leren over de Plains of Eidolon, Cetus en het universum van de game. Ook kun je hier op verschillende plaatsen op zoek naar kristallen. Maar de grootste beloning is dat de gangen leiden naar compleet afgesloten gedeeltes van de map. Je kunt soms zelfs buiten de map komen als je de grotten volgt!

Warframe Plains of Eidolon update – We zien je in Cetus!

Dus grijp je favoriete geweer en duik in de open wereld van Plains of Eidolon. Er is voor iedereen wel wat te doen! Zin om je favoriete geweer te pakken en naar Cetus te reizen, wacht dan niet langer. Heel Warframe, dus ook Plains of Eidolon, is gratis te spelen op PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Populair Nieuws