Mario Kart krijgt oer-Hollands parcour erbij

News
donderdag, 14 april 2022 om 18:00
mariokarttourf1649944868
Binnenkort kunnen we in Mario Kart Tour racen langs oer-Hollandse windmolens. De mobiele game krijgt namelijk een parcours gebaseerd op Nederland. Zo maakten de makers van de game bekend op Twitter.
Het officiële Twitter-account van Mario Kart Tour deelt een foto als voorproefje van de volgende tour in de game. Op de foto staan Rosalina, in traditionele klederdracht, en Daisy, in een tuinbroek met oranje blouse en kaplaarzen, omgeven door molens. De twee houden allebei tulpen vast.
Nintendo heeft verder nog geen beelden gedeeld van hoe het parcours er precies uit gaat zien. Ook is het nog niet bekend wanneer het level te spelen zal zijn. In de tweet schrijven de makers dat het ‘nog een beetje vroeg is’, dus het zal waarschijnlijk nog een tijdje duren voor het level beschikbaar is in de app.

Wat is Mario Kart Tour?

Mario Kart Tour is de mobiele variant van de populaire Mario Kart-games en is gratis te spelen op iOS en Android. De game krijgt regelmatig nieuwe content. Onlangs werden nog de geliefde Mii’s toegevoegd met speciale door Mario-geïnspireerde racepakken. Veel van de parcours in de game zijn gebaseerd op echte steden, zoals New York, Tokio, Parijs en Londen.
Afgelopen maand kwam ook nog de eerste golf van de Mario Kart 8 Deluxe DLC uit. Deze eerste golf bracht acht nieuwe racebanen met zich mee. In totaal voegt de DLC 48 banen toe.

Populair Nieuws