5 redenen waarom je Fighting With My Family moet kijken

Article
zaterdag, 23 maart 2019 om 10:00
xgn google image
Stel je eens voor, je houdt je hele leven al van worstelen en ineens krijg je de kans om auditie te doen voor WWE (World Wrestling Entertainment). In Fighting With My Family wordt het verhaal verteld van een jonge vrouw genaamd Paige, die de harde sportwereld in haar eentje moet zien te overleven. Dit zijn 5 redenen waarom je Fighting With My Family moet kijken.

5. Waargebeurd verhaal

We beginnen de lijst van 5 redenen waarom je Fighting With My Family moet kijken met een bijzonder punt. De film is namelijk gebaseerd op een waargebeurd verhaal van een succesvolle vrouwelijke WWE-worstelaar genaamd Saraya-Jade Bevis. Fighting With My Family is geschreven en geregisseerd door Stephen Merchant, die ook wel bekend is van The Office en Cemetery Junction.
Saraya-Jade Bevis is bekend als Paige, haar ringnaam, en heeft daarmee vele prestaties verricht. Vooral het feit dat Paige de jongste vrouw ooit is die Diva champion is geworden, zegt al genoeg over al haar worstelkunsten. In de film was ze 18 jaar oud, terwijl ze in de realiteit 21 was. De film is geschreven en geregisseerd door Stephen Merchant, die ook wel bekend is van The Office en Cemetery Junction.
Het verhaal volgt Paige, die uit een hecht Brits gezin komt. Het hele gezin is worstelfanaat. Paige en haar broer Zak krijgen de kans om auditie te doen voor WWE om zo hun dromen waar te maken. Helaas voor Zak wordt alleen Paige uiteindelijk gekozen om een zwaar trainingsprogramma te ondergaan. In haar eentje reist ze af naar Amerika en ontdekt ze de harde wereld van professioneel worstelen.
148314

4. Een sterke familieband

Het hele gezin waarin Paige is opgegroeid, is dol op worstelen. De band van het Engelse gezin is dan ook erg hecht en dit komt meerdere keren in de film naar voren. Het feit dat Paige gekozen is als kandidaat en haar broer niet, maakt het erg zwaar voor Zak. In een periode van stress en doorzettingsvermogen is een sterke familieband erg belangrijk.
Al van jongs af aan is het gezin erg met elkaar betrokken. Zo heeft de familie een worstelschool, waar Zak veel tijd spendeert. Door verschillende kinderen te trainen en te leren worstelen, hoopt hij ze van straat te houden. Een van de kinderen die hij traint is zelfs een blinde jongen, waarvan hij probeert een goede worstelaar te maken.
148315

3. Leuke humor

Als er iets is wat erg succesvol is geworden in Fighting With My Family, dan is het de humor wel. De hele film worden er grappige opmerkingen gemaakt met grove uitdrukkingen In de trailer zie je alvast een paar amuserende stukjes. Zo zie je dat The Rock de vader van Paige belt en vervolgens opgehangen wordt omdat haar vader hem niet gelooft dat het echt The Rock is. Haar vader is zo ontzettend fan van The Rock, dat hij het gewoon niet kan geloven. De worstelfamilie heeft nogal een aparte geschiedenis. Vaderlief heeft in de gevangenis gezeten voor geweldpleging en het overvallen van banken, terwijl een van zijn twee zoons momenteel nog in de gevangenis zit.
De humor die gebruikt wordt is vaak grof, maar dit maakt de film juist leuk. Een leuke toevoeging is dat sommige uitspraken en grapjes die gemaakt worden in de film uit de documentaire gehaald zijn. Dit betekent dat de originele familie ook echt deze grappen heeft gemaakt en ze niet allemaal uit de duim gezogen zijn.
148316

2. Goed acteerwerk

ââââââEen aspect dat een film kan maken of volledig kan laten floppen is het acteerwerk. Acteurs hebben veel invloed op hoe een film over komt en hoe geloofwaardig het verhaal is. Wij kunnen over Fighting With My Family zeggen dat dit honderd procent is gelukt! De acteurs hebben hun uiterste best gedaan een goed personage neer te zetten en ze lijken ook op de echte personages.
Er spelen een aantal verschillende bekende acteurs in de film, die allemaal erg overtuigend over komen. Je kunt denken aan acteurs als Florence Pugh (Malevolent), Lena Heady (Game of Thrones), Nick Frost (Shaun of the Dead), Jack Lowden (Mary Queen of Scots) en Vince Vaughn (The Internship).
148317

1. The Rock

De absolute topper bovenaan onze lijst van 5 redenen waarom je Fighting With My Family moet kijken is toch echt wel The Rock! Dwayne Johnson speelt zichzelf in de film, wat het verhaal realistischer maakt. Los van zijn succesvolle carrière als acteur, is hij ook professioneel worstelaar. Paige en Zak kijken dan ook enorm tegen hem op en weten bijna niet wat ze moeten zeggen als ze hem ontmoeten.
En niet zomaar een professioneel worstelaar, hij wordt zelfs als een van de grootste professionele worstelaars aller tijden beschouwd! Dwayne Johnson heeft 17 kampioenschappen gewonnen, inclusief negen World Heavyweight Championships. Vanaf 1999 is hij te zien als acteur. Het is tof om zijn rol in Fighting With My Family te zien.
Fighting With My Family draait vanaf 4 april in de bioscoop.

Fighting With My Family - een film die het waard is om te kijken

Dit waren onze 5 redenen waarom je Fighting With My Family moet kijken. Of je nou worstel fan bent of niet, de film toont een interessant verhaal en zet een sterke familieband op het witte doek. Wil je meer over deze film te weten komen? Lees dan vooral onze special over de verschillen van de film en de documentaire.
Voor meer films met The Rock kan je onze review lezen van Fast & Furious 7. Wij waren erg tevreden over de film en gaven het een acht!

Populair Nieuws