Beste anime series op Netflix van dit moment - geniet van wat Japanse series!

Article
zaterdag, 23 maart 2019 om 12:02
beste anime series op netflix van dit moment geniet van wat japanse series 148353
Op Netflix staan niet alleen westerse films en series, maar ook bijvoorbeeld series uit Japan. Dit kunnen series zijn met echte mensen maar Netflix heeft nu ook een categorie met anime. En wat zijn de beste anime series op Netflix van dit moment? Je leest het hieronder!

5. Blue Exorcist

De wereld van Blue Exorcist (ook wel Ao no Exorcist) is verdeeld in twee dimensies: Assiah en Gehenna. Deze twee dimensies staan pal tegenover elkaar. Gehenna is namelijk de dimensie van de demonen en Assiah de dimensie van de mensen. Het is altijd zo geweest dat deze twee werelden onmogelijk contact met elkaar op konden nemen, tot nu.
Demonen uit de wereld van Gehenna hebben ontdekt dat ze bezit kunnen nemen van mensen of dieren en op deze manier naar Assiah kunnen reizen. Satan is de heerser van de demonen en kan als enige Assiah niet binnendringen doordat hij zo machtig is. Daarom stuurt hij zijn zoon Rin naar Assiah. Rin weet alleen niet dat hij de zoon is van Satan.
Wanneer hij deze informatie weet te achterhalen gaat Rin in opstand. Rin gaat zelfs zo tegen zijn biologische vader in dat hij een exorcist wordt om zijn vader een lesje te leren. Blue Exorcist is van origine een manga. Blue Exorcist behoorde tot een van de nieuwe Netflix releases van februari. Naast de nieuwe Netflix releases behoort Blue Exorcist ook tot de beste anime series op Netflix van dit moment.
Dit doordat de anime niet alleen actie bevat, maar ook humor. Dit zorgt voor een interessant verhaal waar je niet constant op het puntje van je stoel zit, maar ook niet de hele tijd je ogen bij rolt vanwege de domme grappen. Blue Exorcist heeft de perfecte balans van emoties wat ervoor zorgt dat het een goede serie is om te kijken.
148354

4. Sword Art Online

Sword Art Online is een “Virtual Reality Massively Multiplayer Online Role-Playing Game”, ook wel een VRMMORPG. Deze is uitgebracht in 2022 met de Nerve Gear, een virtual reality helm die alle vijf de zintuigen van de speler stimuleert zodat de game alleen maar realistischer wordt.
In november 2022 loggen spelers voor het eerst in in deze game, maar al snel hebben ze hier spijt van. De maker Akihiko Kayaba maakt namelijk bekend dat de spelers pas mogen stoppen met spelen wanneer ze de 100e verdieping hebben bereikt in een toren in de game en de eindbaas hebben verslagen. Kazuto “Kirito” Kirigaya heeft al meer ervaringen en kennis en denkt deze uitdaging aan te kunnen.
Sword Art Online weet tot een van de beste anime series op Netflix van dit moment benoemd te worden om verschillende redenen. Niet alleen worden er genres als zowel romantiek en actie behandeld, waardoor de anime op meerdere vlakken interessant is, maar ook weten de karakters je echt te boeien. Wanneer iemand sterft grijpt dat je aan en dat komt door de manier van het maken van de karakters.
148355

3. The Seven Deadly Sins

De anime serie The Seven Deadly Sins speelt zich af in een middeleeuws Europa. Hier beschermen de Holy Knights of Britannia het koningrijk met krachtige magie. Een groep strijders, bekend als de Seven Deadly Sins, besluiten hun koninkrijk te verraden en proberen de macht te krijgen in Liones. De Holy Knights accepteren dit alleen niet.
De Seven Deadly Sins worden dan ook verslagen, maar het schijnt dat ze nog leven. Tien jaar laten grijpen de Holy Knights alleen zelf de heerschappij over Liones en maken er een tyrannisch regime van. De derde prinses Elizabeth wil hier verandering in brengen en gaat op zoek naar de overlevende Seven Deadly Sins om hun hulp in te schakelen.
De anime staat al een tijd op Netflix, maar na al die tijd is het nog steeds een van de beste series op Netflix. Met een prachtige animatie, toffe soundtrack van Hiroyuki Sawano en toffe actiescènes weet The Seven Deadly Sins zich duidelijk te onderscheiden van andere anime. De serie is dan ook op Netflix te vinden en zelfs een van de series die te downloaden zijn op Netflix.
148356

2. One Punch Man

De vijfentwintigjarige Saitama is een onverslagen strijder. Met ook maar één slag weet hij zijn tegenstanders kapot te maken. Niemand kan hem aan. Dit tot Saitama zijn grote spijt. Eigenlijk zou hij weleens willen vechten met een waardige tegenstander. Iemand die het eindelijk tegen hem op kan nemen. Hij is namelijk verveeld door alle saaie gevechten. Lukt het Saitama om een waardige tegenstander te vinden?
One Punch Man is ronduit hilarisch. Deze held zal worden uitgedaagd door vijanden die heel gevaarlijk willen overkomen, maar die hij dan met zijn pink nog uit zal kunnen schakelen. En dit alleen met een pokerface. Saitama lijkt alleen van gezichtsuitdrukking te veranderen wanneer er noedels in de aanbieding zijn. One Punch Man is zo grappig, dat dat het een van de beste anime series op Netflix van dit moment maakt.

1. Pokémon Sun and Moon

Het twintigste seizoen van deze serie weet bovenaan onze lijst van beste anime series op Netflix van dit moment te schitteren. Pokémon Sun and Moon toont een nieuw hoofdstuk in het avontuur van Ash Ketchum die een Pokémon Meester probeert te worden. In dit seizoen leren Ash, Pikachu en zijn moeder op hun vakantie onderweg nieuwe mensen als Professor Kukui kennen en nieuwe Pokémon.
Pokémon heeft al 21 seizoenen en weet nog steeds iedere keer haar fans te vermaken met nieuwe avonturen. Daarom is het een van de beste anime series op Netflix. De serie zit vol met humor, spanning en fantastische Pokémon. We konden deze lijst niet maken zonder ook maar iets van Pokémon erin te stoppen.

De beste anime series op Netflix van dit moment

We hebben je een aantal series gegeven die wij tussen de beste anime op Netflix van dit moment vinden vallen. Het kan zo zijn dat jij een andere mening hebt dan ons en die zouden wij graag willen weten! Laat ons dan ook in een reactie hieronder weten welke anime op Netflix jij het beste vindt en waarom.

Populair Nieuws