Wat vind jij van Super Mario Odyssey? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 04 november 2017 om 15:00
xgn google image
De keuze is gemaakt een week geleden, welke titels jullie hebben gehaald lezen wij altijd terug in 'Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?'. Eén van de titels die vaak voorbijkwam is Odyssey en daarom gaat onze vraag deze week over Super Mario Odyssey. Welkom bij de Doe Mee!
De laatste zaterdag van oktober ging onze vraagstelling over het einde van de Kinect. Microsoft liet toen officieel weten dat zij stopt met de productie van de camera. Ondanks een veelbelovende tech demo, waar het echter ook bij bleef, kon de Kinect ons gamers niet overtuigen. De meesten van jullie vinden het niet erg. Zo ook Sol76:
Het is iets wat de XGN Doe Mee meer voorbij zag komen en ook veelal op het internet las: het apparaat is leuk voor een korte periode, maar na verloop van tijd was de glans wel van de Kinect verdwenen en was de camera vooral goed als stofverzamelpunt. Misschien dat de techniek erachter nog wel behulpvol kan zijn, we gaan het zien.
Goed, we gaan het over iets anders hebben! Eind april waren wij benieuwd naar jullie verwachtingen rondom Call of Duty WW2, die sinds gisteren officieel verkrijgbaar is en van ons een mooie 8.5 krijgt! Maar net zoals vorige week is het een beetje kort dag om daar nu al iets van te vinden – die game verdient meer tijd dan één dag. Daarom is onze vraag dan ook:

Wat vind jij van Super Mario Odyssey?

Die game kreeg van onze Koen een fenomenale 9.7 en lijkt voor menig gamer een reden te zijn om een Switch aan te schaffen. De XGN Doe Mee zelf heeft die gelukkig al en is dan ook in zijn element met Odyssey, die zeker hoog op de jaarlijstjes zal staan. Maar wat vinden jullie ervan? Wat is jullie favoriete moment uit de titel? En zou je alleen voor Super Mario Odyssey al een Nintendo Switch kopen? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn gameweekend gewenst!

Populair Nieuws