Wat vind jij van Resident Evil 2? - XGN Doe Mee

  De eerste twee grote gamereleases van dit jaar zijn een feit en sinds gisteren zijn Resident Evil 2 en Kingdom Hearts 3 uit. Over die eerste draait het in deze Doe Mee: wat vind jij van Resident Evil 2? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Een weekje geleden wilden wij weten hoe jullie aankeken tegen de recente scheiding van Bungie en Activision. De maker van Halo en Destiny gaat verder als onafhankelijke studio en neemt ook de rechten van Destiny over en toekomstige Destiny-titels worden dan ook zelf door de studio uitgebracht. Meerdere XGN’ers staan positief tegenover de scheiding, maar blijven wel reeel. Zoals Andromeda:

  Andromeda – Level 3

  Bungie heeft destijds wel een flinke zak met geld gekregen voor de deal met Activision. Dat zal Activision alleen doen wanneer er weer inkomsten tegenover staan. Nu heeft Bungie een flinke investeerder uit China. Ik hoop dat het beter wordt. Forsaken vond ik een goede stap voorwaarts.

  Het is inderdaad afwachten wat de invloed van de Chinese investeerder gaat zijn bij Bungie en hoe de studio haar toekomstige pad voor zich ziet. Misschien is een gedeelte van de studio al bezig met een derde Destiny om weer zoveel mogelijk spelers naar het spel te trekken. Het blijven spannende vraagstukken waar wij helaas het antwoord ook nog niet op weten.

  Goed, het einde van januari is in zicht en nu zijn er al twee grote games uitgekomen. Gisteren kwamen namelijk de remake van Resident Evil 2 en Kingdom Hearts 3 uit. De eerste game kreeg van onze Calvin een 9, terwijl Kingdom Hearts 3 van Nicky een schitterende 9.8 kreeg. Onze vraag gaat nu over de eerste game, aangezien die demo al een tijdje uit is:

  Wat vind jij van Resident Evil 2?

  Na het enorme succes van Resident Evil 7 is het horrorgenre weer een beetje terug en tijdens de afgelopen E3 zagen wij al hoe Capcom die formule wilt voortzetten. De game was dan ook angstaanjagend en vele gamers hebben dat tijdens de demo al gemerkt. Maar wat vind jij van Resident Evil 2?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt! Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Resident Evil 2 Remake

  Verkijgbaar vanaf 25 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.