De 10 minst voor de hand liggende Marvel Ultimate Alliance 3 personages tot nu toe

  Marvel Ultimate Alliance 3 komt steed dichterbij. In de Nintendo Switch game maken we kennis met de grote wereld van de Marvel Cinematic Universe. Momenteel is al bekendgemaakt welke personages er in de game te vinden zijn. Hier zie je wie de minst voor de hand liggende Marvel Ultimate Alliance 3 personages tot nu toe zijn.

  In dit lijstje zullen grote namen als Thor of Captain America niet genoemd worden. Het is namelijk best logisch dat deze personages in de game te vinden zijn, aangezien het ook grote personages in de films en animaties zijn.

  Als je toch te weten wil komen welke grote namen in de game voorkomen, dan kun je kijken naar de 10 beste Marvel Ultimate Alliance 3 personages.

  Dat betekend niet dat alleen de grote namen een spotlight krijgen. Er zijn namelijk genoeg andere personages in de game die minder bekend zijn. Ook gaat de eer niet altijd naar de superhelden, want zonder schurken kun je een superheld geen mooi verhaal geven.

  10. Ebony Maw

  We beginnen onze lijst met de minst voor de hand liggende Marvel Ultimate Alliance 3 personages bij Ebony Maw! Het was niet een ontzettend grote verrassing dat Ebony Maw in de game te vinden is. Sinds zijn rol in Avengers: Infinity War weet je wel wie hij is. Ebony Maw is een meester in het manipuleren en dit zal geheid terugkomen in Marvel Ultimate Alliance 3.

  In de comics neemt Ebony Maw het op tegen Doctor Strange en heel toevallig gebeurt dit ook in Avengers: Infinity War. Hier laat Ebony Maw genoeg van zijn krachten zien. Wie weet of dit ook allemaal voorkomt in de game. Waarschijnlijk kun je goed gebruiken maken van zijn verstand over manipulatie.

  9. Proxima Midnight

  In Avengers: Infinity War is Proxima Midnight de enige vrouw in de Black Order, maar in de comics hoeft ze het niet in haar eentje op te nemen tegen al de mannen van The Black Order. Er is namelijk nog iemand onderdeel van de groep en zij heet Supergiant. Proxima is de enige vrouw in de Black order tijdens Avengers: Infinity War. Hier laat ze wel zien wat voor een krachten ze heeft.

  Proxima heeft naast haar vechtvaardigheden een speer die gemaakt is door Thanos. Proxima’s speer is zelfs heel giftig, waardoor het verstandig is om er niet zomaar aan te komen. Dankzij de speer is het moeilijk om haar te doden.

  Toch is het geen verrassing dat Proxima Midnight in de game zit. Heel de Black Order is een stuk populairder geworden dankzij Avengers: Infinity War. Ondanks dat is Proxima Midnight wel één van de minst voor de hand liggende personages uit Marvel Ultimate Alliance 3.

  8. Black Dwarf

  Nog een personage uit de Black Order is Black Dwarf, tevens één van Thanos' kinderen. Black Dwarf is één en al spier. Hij is dan ook de sterkste van de Black Order als het aankomt op brute kracht.

  Voor Avengers: Infinity War kreeg deze reus een andere naam, namelijk Cull Obsidian. We zagen hem voor het eerst op het Thors vluchtelingenschip in het begin van Infinity War. Hier had Cull Obsidian nog weinig schermtijd, omdat Thanos voornamelijk veel in beeld kwam. Cull Obsidian krijgt meer schermtijd tijdens het gevecht in Wakanda.

  Black Dwarf, dus niet Cull Obsidian uit Avengers: Infinity War, is wel te zien op andere manieren zoals in de animatie. De Black Dwarf zal nu ook in Marvel Ultimate Alliance 3 te zien zijn en deze reus zal niet makkelijk verslagen worden.

  Net zoals bij de vorige twee, is de komst van dit personage niet heel opvallend mede dankzij Avengers: Infinity War.

  7. Lockjaw

  In Marvel Ultimate Alliance 3 zul je op een gegeven moment tussen alle personages een mega grote bulldog tegenkomen. Zijn naam is Lockjaw en hij kan zichzelf en andere mensen in zijn omgeving teleporteren. De enorme bulldog kan bovendien van dimensie naar dimensie springen. Je moet ook zeker niet met zijn sterke kaken spotten. Lockjaw kan met gemak een robot in één keer doorslikken. Of we in Marvel Ultimate Alliance 3 zulk soort krachten zullen zien bij Lockjaw is nog niet duidelijk, maar wel voor de hand liggend.

  Lockjaws eerste verschijning was in een comic over de Fantastic Four. Momenteel is Lockjaw te zien in de serie The Inhumans. Hij is namelijk de trouwe beschermer van the Inhuman Royal Family.

  6. Crystal

  Er zijn nog meer Marvel Ultimate Alliance 3 personages die van The Inhumans komen. Zo zal ook Crystal verschijnen in de game. Crystal behoort tot het ras van The Inhumans, maar is lid geweest van de Avengers en de Fantastic four.

  Crystal heeft de krachten om vier natuurlijke elementen te beheersen. Dit zijn water, vuur, lucht en aarde. Dit houdt in dat ze vuur kan laten ontstaan, maar ook kan doven. Crystal kan het water laten bewegen en seismische schokken tot 6.7 op de schaal van richter creëren. Als Crystal dit soort krachten ook heeft in Marvel Ultimate Alliance 3, zal ze één van de meest handige personages in de game worden.

  5. Sandman

  William Baker, a.k.a. Sandman, staat bekend als de vijand van Spider-Man. Zijn naam zegt het eigenlijk al: Sandman kan zijn lichaam compleet van zand maken. Dit komt overigens vanwege een experiment dat fout is gegaan. Williams viel namelijk op radioactieve zand en versmolt hiermee.

  Sandman heeft een hoop krachten, maar ook een paar zwaktes. Zo kan hij zijn eigen lichaam erg sterk maken, maar won Spider-Man een gevecht van Sandman door hem letterlijk op te zuigen met een stofzuiger. Sandman heeft ook meerdere keren geprobeerd om het juiste te doen. Hij besloot op een gegeven moment zelfs dat hij lid wilde zijn van de Avengers, maar dan wel het team van Silver Sable.

  Wat voor krachten Sandman krijgt in Marvel Ultimate Alliance 3 is nog onduidelijk, maar het zal zeker weten goed bij zijn personage passen.

  4. Green Goblin

  Nog een schurk die in Marvel Ultimate Alliance 3 verschijnt. Green Goblin zal misschien een bekende naam zijn voor Spider-Man fans. Hij verscheen voor het eerst in Amazing Spider-Man #14. De groen en paars geklede schurk heeft zijn naam en kleding gebaseerd op een monster waar hij als klein kind bang voor was. Daarna heeft hij meerdere misdaden gepleegd.

  Dit deed hij natuurlijk niet zonder zijn krachten. Dankzij een serum werd hij sterker en intelligenter. Dit zorgde er wel voor dat hij doordraaide. Zo is hij uiteindelijk de vijand van Spider-Man geworden. Om het op te nemen tegen Spider-Man begon hij met het maken van wapens.

  We weten al wat voor uiterlijk de Green Goblin krijgt in Marvel Ultimate Alliance 3, maar we weten bijvoorbeeld niet welk wapen Green Goblin krijgt.

  3. The Sentinels

  The Sentinels is een groep robots die gemaakt is door Doctor Bolivar Trask om mensen van de mutanten te beschermen. Uiteindelijk zijn de robots zo geprogrammeerd om mutanten op te jagen. Er zijn verschillende typen Sentinels geproduceerd voor verschillende redenen.

  Nu zullen deze personages ook te zien zijn in Marvel Ultimate Alliance 3! Dit is niet heel voor de hand liggend, omdat The Sentinels niet vaak genoemd werden op tv. In de comics kwam de groep vaker voor. Qua film zagen we The Sentinels bij de X-Men.

  In de meeste verhalen beschikken The Sentinels over verschillende energiewapens, waardoor het er op lijkt dat ze zulke wapens ook in Marvel Ultimate Alliance 3 zullen hebben. In de trailer zien we op een gegeven moment één van The Sentinels een grote energiestraal gebruiken. Dit zien we hoogstwaarschijnlijk terug in de game zelf. Deze reusachtige robots zullen dan ook zeker wat schade kunnen aanrichten tijdens een gevecht.

  2. Supergiant

  We noemden haar naam net al even, want Supergiant behoort - volgens de comics - ook tot de Black Order. Supergiant was niet te zien in Avengers: Infinity War en daarom is het nog best een grote verrassing dat ze wel terugkeert in Marvel Ultimate Alliance 3. Het is niet duidelijk waarom ze niet in Avengers: Infinity War verscheen, maar er zijn genoeg theorieën. Supergiant lijkt qua uiterlijk en achtergrondverhaal best op Nebula. Misschien waren er te veel personages en besloten de Russo Brothers om Supergiant uit de film te halen.

  Nebula en Supergiant lijken dus wel op elkaar. Supergiant is namelijk ook één van Thanos' kinderen. Ze wil graag gedood worden door Thanos, maar dit weigert Thanos te doen. Uiteindelijk komt ze bij de Black Order, maar hier past ze niet echt bij.

  De vraag is hoe we haar in Marvel Ultimate Alliance 3 zullen zien. Zullen we haar met enkele psychische krachten zien of zal ze ook nog een fysiek wapen bij zich dragen?

  1. Kingpin / Wilson Fisk

  De nummer één van de lijst met niet voor de hand liggende Marvel Ultimate Alliance 3 personages is Wilson Fisk. We kennen Wilson Fisk beter als Kingpin uit Daredevil. De serie over Daredevil is door Netflix geschrapt, maar dit personage leeft nog even voort. Ook dit criminele meesterbrein is te vinden in de game.

  In de trailer zien we Kingpin met een staf. Hierop zit een gloeiende paarse steen, die waarschijnlijk krachtiger is dan dat je in eerste instantie zou denken. Kingpin heeft weliswaar geen superkrachten,maar je moet hem nooit onderschatten. Hij is namelijk ontzettend lang, heeft een goed uithoudingsvermogen en is ondanks zijn omvang heel behendig. Daarnaast heeft Kingpin veel verstand over verschillende vechtkunsten. Nog zo'n reus die je liever niet boos maakt.

  Marvel Ultimate Alliance 3 personages tot nu toe

  Enkele personages zijn dankzij de komst van Avengers: Infinity War populairder geworden. De personages verdienen dan ook wel een plek in Marvel Ultimate Alliance 3. Overigens zijn niet alle personages bekendgemaakt! Dit zijn namelijk alleen de personages die we zagen in de eerste trailer. Houd XGN daarom in de gaten voor meer nieuws over de Marvel Ultimate Alliance 3 personages.

  Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

  Verkijgbaar vanaf 19 july 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.