Wat vind jij van het uitstel van Crackdown 3? - XGN Doe Mee

  Het is het weekend van Lowlands, en misschien zitten vele XGN'ers wel op het festivalterrein nabij Biddinghuizen. De XGN Doe Mee helaas niet, maar daarom wel een nieuwe vraagstelling en die gaat over Crackdown 3.

  De laatste keer wilden wij graag weten wat jullie verwachten van de nieuwste Uncharted titel, The Lost Legacy. De game ligt vanaf volgende week in de winkel voor de PlayStation 4 en krijgt van ons een mooie 8.0. Maar jullie verwachtingen stonden centraal en deze week mag kapodutch zijn mening verkondigen:

  kapodutch – Level 3

  Ik verwacht een geweldige game met twee super personages. Ook weet ik dat veel mensen Nadine een afschuwelijk personage vinden maar ik denk dat we wel een andere kant van haar gaan leren kennen. Ik ben zo hyped en blij dat Chloe terug is want man, wat heb ik haar gemist!

  Chloe Frazer is volgens velen één van de hoogtepunten van de tweede Uncharted game en in The Lost Legacy bestuur je haar de hele game. Hoe de game verder ook zal lopen, er zullen vele liefhebbers van de Uncharted reeks zijn die game aanschaffen.

  Goed, eventjes genoeg over de Uncharted taferelen. Afgelopen week kwam het nieuws binnen dat het langverwachte Crackdown 3 nog iets langer op zich laat wachten. De originele releasedatum van 7 november wordt niet gehaald en de game moet nu in de lente van 2018 uitkomen voor de Xbox One en de PC. Onze vraag is dan ook:

  Wat vind jij van het uitstel van Crackdown 3?

  Kun je eigenlijk niet wachten om alles weer kapot te maken in Pacific City of mogen de diverse ontwikkelaars de game nog wel even fatsoeneren, zodat hij goed is als hij uitkomt? En wat denk je dat Crackdown 3 je gaat bieden EN staat de game ook op je verlanglijstje? Een boel vragen weer van de Doe Mee, dus vertel ons wat jij vindt van het uitstel van Crackdown 3. Vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt.

  Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Crackdown 3

  Verkijgbaar vanaf 15 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.