Wat vind jij van Call of Duty Black Ops 4? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 20 oktober 2018 om 15:00
xgn google image
De blaadjes dwarrelen weer van de bomen af, maar met het weer van de afgelopen week lijkt het nog geen herfst. Gelukkig is dat qua gamereleases anders: Assassin's Creed Odyssey, Red Dead Redemption 2 en Black Ops 4. En over die laatste draait deze Doe Mee. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden wilden wij jullie meningen over Assassin’s Creed Odyssey horen. De nieuwste telg in de Assassin’s Creed reeks kwam namelijk twee weken geleden uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC en kreeg van ons in de review een dikke 9.2. We zagen vele enthousiaste reacties voorbijkomen en ook iemand die vond dat het een aanwinst is voor de serie, zoals BierBuikBarry:
Het was, zoals wij al melden, slechts één van de vele positieve reacties rondom Odyssey. Ubisoft heeft geen cijfers bekendgemaakt, maar liet wel weten dat Assassin’s Creed Odyssey de best verkopende game uit de franchise is; een groot succes voor de uitgever annex ontwikkelaar dus.
Van Odyssey gaan we naar Black Ops 4, de nieuwste Call of Duty, die vorige week vrijdag verscheen. Geluiden over de Call of Duty games zijn altijd al breed en verschillend en zo ook bij Black Ops 4; geen singleplayer meer, maar een grotere focus op multiplayer en ook een battle royale modus genaamd Blackout. Onze vraag is dan ook:

Wat vind jij van Black Ops 4?

In maart vroegen wij al naar jullie verwachtingen toen er nog weinig over de titel bekend was gemaakt. Maar nu, met ook een volle week speeltijd achter ons, is de vraag dus: wat vind jij ervan? Is het een terugkeer naar vorm voor de reeks of ben je afgehaakt door het ontbreken van de singleplayer of misschien iets anders?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws