Vijf redenen waarom je de Dragon Ball Super anime moet kijken!

  Fan van Dragon Ball Z? Dan moet je uiteraard het vervolg bekijken, Dragon Ball Super. Wij hebben vijf redenen op een rij gezet waarom je de Dragon Ball Super anime moet zien. Laat je innerlijke Super Saiyan los en begin met kijken!

  5. Connectie met de games

  De eerste reden waarom je de Dragon Ball Super anime moet kijken heeft te maken met de games. Mocht je namelijk een huidige Dragon Ball game oppakken, is de kans groot dat er content van Dragon Ball Super in zal zitten.

  Vanwege de populariteit van Dragon Ball Super zijn verschillende personages en verhaallijnen naar de games gebracht. Als DLC voor Dragon Ball Xenoverse 2 kun je niet alleen aan de slag als de Super Saiyan God versies van Goku en Vegeta, maar ook als bijvoorbeeld Hit en Frost.

  Ook in de aankomende game Dragon Ball Fighter Z zullen personages aanwezig zijn van Dragon Ball Super. Om op de hoogte te zijn van al deze nieuwe personages moet je de animeserie een kans geven. Bingewatchen maar!

  4. Humor

  Als je denkt aan de originele Dragon Ball serie zat deze boordevol humor en ook de Dragon Ball Super anime heeft dit aspect overgenomen. Een mix van de humor uit de originele Dragon Ball serie en de verhaallijnen en gevechten uit Dragon Ball Z.

  Humor is altijd een sterk aspect geweest in de Dragon Ball franchise, en Dragon Ball Super is hier geen uitzondering op. Goku met zijn enorme eetlust, Master Roshi en zijn obsessie voor vrouwen of Beerus die verschillende soorten delicatessen wilt uitproberen. De humor is goed verspreid door de afleveringen heen en geeft de serie de benodigde luchtigheid wanneer er geen gevechten aan de gang zijn.

  Zin om met leuke personages opgescheept te zitten die een lach op je gezicht weten te toveren? Zoek dan niet verder, want Dragon Ball Super staat voor je klaar.

  3. Transformaties

  De gehele Dragon Ball franchise staat in het teken van je krachten ontdekken en steeds je limiet breken en overschrijden. Door de series heen hebben we een flinke variatie aan transformaties voorbij zien komen, en ook Dragon Ball Super zet deze trend voort.

  In Dragon Ball Super wordt namelijk de Super Saiyan God transformatie geïntroduceerd. Een transformatie die je de kracht geeft van de goden, waardoor je het ook tegen een god kan opnemen. Goku krijgt de eer om deze transformatie te introduceren in zijn gevecht tegen de God van destructie, Beerus.

  In de huidige saga van de Dragon Ball Super anime is deze Super Saiyan God transformatie alweer gepasseerd door een nog sterkere vorm. Niet alleen worden de personages krachtiger, maar de transformaties zorgen ook voor een onwijs gave look. Dit spektakel wil je niet missen.

  2. Verschillende verhaallijnen

  Een ander hoogtepunt uit de Dragon Ball Super anime zijn de verschillende verhaallijnen. Elke fan van Dragon Ball zal weten dat de seizoenen worden opgedeeld in ‘sagas’. Zo begint Dragon Ball Super met de Beerus Saga en zijn de huidige afleveringen bezig met de Tournament Saga.

  De verschillende verhaallijen uit Dragon Ball Super zijn sterk in elkaar gezet. De serie begint relatief luchtig met de Beerus verhaallijn, maar wordt steeds dramatischer naarmate de serie vordert. Met als grootste klapper de Goku Black Saga, een episch verhaal met genoeg onverwachte wendingen. In deze Saga keert ook fan-favoriet personage Future Trunks terug.

  Hou je van spanning en sensatie dan zit je hier aan het juiste adres.

  1. Epische gevechten

  De actie in de Dragon Ball franchise is altijd snel, ruw en krachtig geweest. Snelle combo’s gemixt met unieke aanvallen, zoals de bekende Kamehameha energiestraal. Ook in Dragon Ball Super weten de actiescènes je doen verlangen naar meer.

  Met bekende gevechten als Goku vs Hit of Goku & Vegeta vs Golden Frieza is er altijd genoeg spectaculairs te beleven. Gevechten worden naar een hoger niveau getild wanneer een personage transformeert. Zien hoe Goku en Vegeta transformeren in hun Super Saiyan God vormen zal absoluut nooit vervelen!

  Ga jij de Dragon Ball Super anime kijken?

  Dit waren vijf redenen waarom je Dragon Ball Super moet kijken. We zijn benieuwd of je met de serie aan de slag gaat of dat je al aan het kijken bent! Laat jou mening over de serie achter in de reacties.

  Nog steeds geen genoeg van Dragon Ball? Bekijk dan ook onze lijst met vijf redenen waarom je Dragon Ball games moet spelen!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.