Vijf nieuwe actievolle games om dit najaar te spelen

  Dit najaar zijn er veel toffe actievolle games uitgekomen en er moeten er zelfs nog een paar gaan uitkomen. Vluchten voor de bounty hunters in Red Dead Redemption 2 en keiharde multiplayer actie in Call of Duty Black Ops 4. Dit zijn vijf nieuwe actievolle games om dit najaar te spelen.

  Battlefield 5

  Battlefield 5 heeft een singleplayer modus, multiplayer modus en een battle royale modus. In de singleplayer modus speel je de verschillende War Stories, waarin je in de schoenen stapt van verschillende karakters tijdens de Tweede Wereldoorlog. In de multiplayer modus knal je er op los tegen andere spelers. In de battle royale modus is er maar één doel: blijf als laatste over.

  De battle royale modus is echter niet beschikbaar bij de launch. Deze modus zal waarschijnlijk pas tussen januari en maart van 2019 uitkomen. Battlefield 5 komt op 20 november 2018 uit. Eigenlijk zou de game al op 19 oktober uitkomen, maar de release werd op het laatste moment een maand naar achter geschoven.

  Normaal gesproken kost Battlefield 5 69,95 euro bij Wehkamp, maar door de huidige aanbieding betaal je nu nog maar 59,95 euro voor de nieuwste game van EA Dice. Je krijgt dus tien euro korting, terwijl de game nog niet eens is verschenen.

  Battlefield 5 bestellen bij Wehkamp.

  Call of Duty Black Ops 4

  Het nieuwste deel in de Black Ops subserie van Call of Duty gaat terug naar wat meer simpele gameplay in vergelijking met de toekomstperspectief van de eerdere games en het WO2-thema van de vorige game. In de multiplayer modus speel je op wel vijf klassieke maps en dit geeft je dat nostalgische Call of Duty gevoel, want het is gewoon weer boots-on-the-ground. Wij vinden het ook een top game en waarom wij dat vinden, lees je terug in onze Black Ops 4 review.

  Veel mensen balen ervan dat er geen singeplayer modus is in Black Ops 4. Maar daarvoor krijg je wel een hele toffe battle royale modus voor terug. Neem het op tegen maximaal 99 andere spelers, verzamel wapens en schakel tegenstander na tegenstander uit op de grootste Call of Duty map ooit.

  De sales voor Call of Duty Black Ops 4 gaan ongelooflijk hard. Activision breekt met de nieuwste Call of Duty record na record. Wil jij de toffe multiplayer ook eens proberen? Of denk jij dat jij het in je hebt om als laatste over te blijven in de Blackout modus? Dan kun je Call of Duty Black Ops 4 nu aanschaffen voor maar 54,95 euro. Daarmee bespaar je maar liefst tien euro.

  Call of Duty Black Ops 4 kopen bij Wehkamp.

  Fallout 76

  Het is zover: Fallout 76 is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De post-apocalyptische game van Bethesda Games is voor het eerst volledig online speelbaar. Je speelt met ongeveer tien andere personen in de grote open wereld van Fallout 76.

  De skill points en perks keren ook naar de nieuwste Fallout titel. Er komt ook na de launch van de game gratis DLC content uit. Lees er alles over in ons artikel 5 redenen om Fallout 76 te kopen!

  Op de nieuwste game van Bethesda Games krijg je geen korting. Je betaalt gewoon 59,99 euro, maar dan heb je ook wel wat. Het verhaal van Fallout 76 speelt zich ongeveer 20 jaar na de bombardementen af en daardoor is de wereld nog niet helemaal grijs en grauw.

  Fallout 76 aanschaffen bij Mediamarkt.

  Hitman 2

  In Hitman 2 voer je huurmoorden uit op verschillende prachtige locaties. Je kunt gebruikmaken van je omgeving om de moorden uit te voeren, dus laat je creativiteit de vrije loop. Er is een nieuwe co-op modus, Elusive Target missies en de Assassination Race. Het eerste doelwit in de Elusive Target missies is de acteur Sean Bean.

  Hij is kaal, meedogenloos en neemt elke klus aan: Agent 47. Hij is terug in Hitman 2. Deze game komt op 13 november 2018 uit, maar je kunt de game nu al met een flinke korting bestellen. Normaal gesproken betaal je bij Wehkamp 70 euro om Agent 47 aan het werk te zetten. Op dit moment krijg je maar liefst tien euro korting en betaal je dus nog maar 59,99 euro.

  Hitman 2 bestellen bij Wehkamp.

  Red Dead Redemption 2

  Red Dead Redemption 2 speelt zich aan het einde van de 19e eeuw in het Wilde Westen van Noord-Amerika af. In Red Dead Redemption 2 speel je als Arthur Morgan. Je bent de rechterhand van de leider van de Van der Linde Gang. De hele bende is op de vlucht en moet uitkijken voor bounty hunters en de politie. De game speelt zich af in een open wereld en er is ontzettend veel te doen. Wij vonden de game van uitzonderlijk hoog niveau en gaven hem dan ook een 9.8 in onze Red Dead Redemption 2 review.

  De game is uitgebracht door Rockstar Games. Als je van plan bent om de game te kopen, kun je dit het beste doen bij MediaMarkt. Hier kost de game namelijk 55 euro, terwijl de game normaal gesproken 60 euro kost. Daarnaast krijg je nog een aantal leuke extra’s: de Warhorse en Outlaw Survival Kit.

  Red Dead Redemption 2 kopen bij Mediamarkt.

  Fallout 76

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.