Reageer en Win - Warhammer 40K Inquisitor Martyr Edition

  In onze Reageer en Win maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Bigben-Interactive één exemplaar weg van Warhammer 40K Inquisitor Martyr Imperium Edition voor de PlayStation 4. Bekijk de video voor meer informatie!

  Vorige week konden jullie kans maken op drie exemplaren van Soulcalibur VI en drie Overlord goodie pakketjes. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen!

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - Warhammer 40K Inquisitor Martyr Edition

  Deze week maken jullie kans op één exemplaar van Warhammer 40K Inquisitor Martyr Imperium Edition voor de PlayStation 4. De game beviel heel goed, want deze kreeg een hoge 8.0 in onze Warhammer 40K Inquisitor Martyr Review. Een game die je dus niet mag missen.

  Bekijk de video hierboven waarin Sonja precies uitlegt wat je moet doen om kans te maken!

  Vergeet niet om een vraag te stellen aan Rox hier onder in de comments. Wie weet heb jij de vraag van de week!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr

  Verkijgbaar vanaf 5 june 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.