De vijf moeilijkste Devil May Cry 5 achievements op een rij

  In actiegames begint de echte uitdaging pas na de eerste speelronde. Je bent bekend met de vijanden, levels en de collectie aan aanvallen van de personages. Het is nu tijd om je te meten met de grootste uitdagingen en daar hoort natuurlijk een beloning bij. Dit is onze lijst met de moeilijkste Devil May Cry 5 achievements in de game.

  5. Hell of a Hunter

  De eerste notering in onze moeilijkste Devil May Cry 5 achievements lijst is Hell of a Hunter. Voor deze uitdaging moet je alle 20 missies uit de game met een S-rang weten af te sluiten. Dit is vooral een uitdaging voor degene die vijanden niet op een stijlvolle manier in stukken weet te hakken.

  In Devil May Cry 5 spelen verschillende elementen een rol in de uiteindelijke beoordeling van een missie. Het belangrijkste aspect is hoe stijlvol je speelt, maar ook het aantal keer dat je doodgaat telt mee. Niet doodgaan en een gecombineerde A-rang in stijl, kan je de hoogste rang opleveren. Als dit lukt, neem je 60 gamerscore of een zilveren trofee in ontvangst.

  4. Who Needs Weapons Anyway?

  De Who Needs Weapons Anyway? uitdaging is de volgende in de lijst van moeilijkste Devil May Cry 5 achievements. Voor deze achievement moet je missie 11 voltooien zonder gebruik te maken van Dante's wapens. Voordat je hieraan kan beginnen, moet je de game eerst op de Son of Sparda moeilijkheidsgraad doorspelen. Daarna kan je pas zonder wapens beginnen.

  In principe is het mogelijk om hem nu te halen als je goed bent met Dante's Royal Guard stijl. Ben je dit niet, moet je de game nogmaals doorspelen op Dante Must Die. Dit ontgrendelt het 'Super Dante' kostuum, waarmee je oneindige Devil Trigger krijgt. Als je deze reeks aan stappen hebt volbracht en de missie haalt, krijg je 10 gamerscore of een bronzen trofee.

  3. Dance with the Devil

  Op de vorige pagina hebben we de Dante Must Die moeilijkheidsgraad al even genoemd. Dit is een van de hoogste uitdagingen van de game en heeft daarom zijn eigen achievement. Hij staat in onze lijst met moeilijkste Devil May Cry 5 achievements op de derde plek. Dat is niet zonder reden, want Dante Must Die is niet voor iedereen weggelegd.

  De vijanden zijn sterker, doen meer schade en verschijnen op andere momenten dan je gewend bent. Zo kan het zomaar zijn dat je in een van de eerste missies al tegen demonen vecht die normaal pas tegen het einde hun lelijke kop laten zien. Als je dit allemaal weet te overleven, krijg je 60 gamerscore of een zilveren trofee voor de moeite.

  2. Highway to Hell

  Als je de derde notering in onze moeilijkste Devil May Cry 5 achievements lijst al wat gestoord vindt, ken je de ontberingen van de Hell and Hell moeilijkheidsgraad nog niet. Hoewel de vijanden in deze modus hun statistieken uit Son of Sparda aanhouden, heeft vooral de speler het extra moeilijk. Na een rake klap, sterf je namelijk al.

  Om het niet helemaal onmogelijk te maken, krijg je per level drie kansen. Je mag dus drie keer geraakt worden, voordat je het hele level weer opnieuw moet doen. Hell and Hell is de absolute test van je kennis over Devil May Cry 5. Als je het weet te volbrengen krijg je een riante 100 gamerscore of een gouden trofee.

  1. Worthy of Legend

  De Worthy of Legend achievement is zonder twijfel de moeilijkste uitdaging in onze lijst van Devil May Cry 5 achievements. Om Worthy of Legend aan je collectie toe te voegen moet je alle missies, op elke moeilijkheidsgraad (behalve Heaven and Hell) met een S-rang afsluiten. Een bijna onmogelijke taak voor een groot deel van de gamers.

  Op het moment van schrijven is er nog maar één van de ruim vijfduizend aangesloten gamers op TrueAchievements en TrueTrophies die het is gelukt. Dat is niet heel gek als je nagaat dat de game pas uit is, maar de moeilijkheidsgraad liegt er zeker niet om. Als het je lukt om deze Kilimanjaro van de Devil May Cry 5 achievements te beklimmen, ligt er 100 gamerscore of een gouden trofee op je te wachten.

  Vijf moeilijkste Devil May Cry 5 achievements

  Dit was onze lijst met de vijf moeilijkste Devil May Cry 5 achievements. Zoals je kan lezen, heb je serieuze vaardigheden nodig om deze beloningen te ontvangen. Gaat het jou lukken om alle achievements te halen? Laat het ons zeker weten in de comments. In onze Devil May Cry 5 Review kan je lezen wat we van de game vinden.

  Devil May Cry 5 is verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

  Devil May Cry 5

  Verkijgbaar vanaf 8 march 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.