Sekiro: Shadows Die Twice gameplay - Vijf titels die je voor Sekiro moet spelen

  In onze preview van Sekiro: Shadows Die Twice kwamen we er al achter dat de gameplay van de nieuwste FromSoftware game net zo moeilijk als altijd is. FromSoftware staat er dan ook om bekend van het maken van de meest moeilijke games. Lees hier vijf titels die je voorbereiden op Sekiro: Shadows Die Twice.

  5. Ashen

  Op nummer vijf van onze lijst staat Ashen. Deze game heeft wat weg van Dark Souls, maar is bij lange na niet zo bloederig en onvergeeflijk als de FromSoftware game. Ja, je komt tegenover hordes aan bloeddorstige vijanden te staan en je zult meer dan 300 keer neer gaan, maar zo duister en moeilijk als Dark Souls is Ashen zeker niet.

  De Soulsborn-achtige gameplay van Ashen kun je in bepaalde maten vergelijken met Sekiro: Shadows Die Twice en dit is ook de reden dat deze titel op nummer vijf staat. Ashen heeft een veel kleurrijkere en cartoon-achtige sfeer dan games als Dark Souls en Bloodborne. Naast dit word je ook vergezeld door een volgeling die je zelf kunt uitkiezen. Een goede nummer vijf om iets rustiger mee in het genre te komen.

  4. The Surge

  Voor de Duistere Middeleeuwse sfeer van Dark Souls en Bloodborne of de Japanse omgevingen van Sekiro: Shadows Die Twice hoef je het bij The Surge niet te zoeken. Deze titel speelt zich af in een zeer futuristische setting. Voor Dark Souls-fans is dit een leuke afwisseling van de duistere omgevingen.

  De vierde plaats van onze lijst geven wij weg aan The Surge, aangezien dit misschien wel de game is die het minst op Sekiro: Shadows Die Twice lijkt qua setting en gameplay. De uitrusting en wapens zullen dan ook vooral een futuristische draai geven. Deze titel geeft en iets grotere uitdaging dan onze nummer vijf en dit ga je zeker nodig hebben als we aan onze top drie beginnen.

  3. Nioh

  Onze nummer drie positie gaat naar Nioh. De nieuwe game van Team Ninja, bekend van Ninja Gaiden is een visueel hoogstandje wat ook een zeer grote uitdaging biedt. Deze titel is namelijk net als menig Soulsborne-game onvergeeflijk en zal je tot de laatste loodjes uitdagen. Net als in Sekiro: Shadows Die Twice volg je het verhaal van een samurai en waan je jezelf in Japanse sferen.

  Nioh is natuurlijk een uitermate uitdagende game, maar sommige games zijn nog moeilijker en bieden een nog grotere uitdaging. Laten we in ieder geval hopen dat de gameplay in Sekiro: Shadows Die Twice net zo, of zelfs soepeler zal worden als in Nioh. Bereid je controller en geduld maar alvast voor als we naar onze nummer twee gaan.

  2. Dark Souls Trilogy

  Onze nummer twee is Dark Souls. Natuurlijk kan deze titel niet ontbreken als het gaat om een FromSoftware lijstje. Dit is toch wel het paradepaardje van agressie en ongewilde schade aan controllers. Alle drie de Dark Souls delen zorgen voor een enorm grote uitdaging en je zult een lange tijd moeten uitstippelen als je deze games wilt uitspelen. Aangezien we niet konden kiezen welke Dark Souls titel we op nummer twee zouden zetten leek het ons verstandig om de reeds verschenen trilogie te noemen.

  Deze verzameling voor de PlayStation 4 en Xbox One bevat alle drie de games. Om je voor te bereiden op de ongerechtvaardigde gameplay van Sekiro: Shadows Die Twice is Dark Souls de perfecte kandidaat. De enige reden waarom deze titel niet op nummer één staat lees je bij onze gouden medaille van deze lijst.

  1. Bloodborne

  Bloodborne is misschien wel de meest goed uitgevoerde FromSoftware game tot nu toe. In een angstaanjagend gotische wereld ga jij de meest gevaarlijke vijanden te lijf met twee wapens, een melee-wapen en een afstandswapen. Hierdoor is Bloodborne de uitgewezen game om te spelen voordat je aan de gameplay van Sekiro: Shadows Die Twice begint.

  Ook in Sekiro: Shadows Die Twice heb je een hoofdwapen, namelijk de katana, maar ook een secundair wapen waarmee je de vijand van zijn concentratie kunt beroven. In Bloodborne doe je dit vooral door met je geweer de tegenstander te verdoven waardoor jij een aanval kan doen. Het samenspel van wapens en het goed anticiperen van de tegenstander leer je dan ook het beste in Bloodborne en hierdoor zul je meer dan klaar zijn om aan de gameplay van Sekiro: Shadows Die Twice te beginnen.

  Sekiro: Shadows Die Twice gameplay voorbereiding

  als Sekiro: Shadows Die Twice op 22 maart 2019 uitkomt ben je met deze lijst meer dan voorbereid om de helse vijanden te trotseren. Welke games gaan jullie spelen?

  Sekiro: Shadows Die Twice

  Verkijgbaar vanaf 22 march 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.