Vijf manieren om snel Red Dead Online money te verdienen

  Ontwikkelaar Rockstar heeft het spelers niet makkelijk gemaakt om geld te verdienen in de online modus van Red Dead Redemption 2. Voor de gemiddelde missie ben je ongeveer een kwartiertje kwijt en hier krijg je geen bakken met geld voor. Wij zetten de vijf van de snelste manieren om Red Dead Online money te verdienen op een rij.

  Veel cheats die je misschien zal vinden op internet zijn bugs die eigenlijk niet gebruikt horen te worden. Wanneer Rockstar deze bugs ziet, komen er al vrij snel updates uit waardoor deze handige trucjes niet meer te gebruiken zijn. Wij komen tot je redding, want wij hebben namelijk vijf manieren op een rij gezet die je flinke sommen met geld op kunnen leveren. Ook zijn dit geen bugs en zal Rockstar deze, als het goed is, dus niet uit het spel halen!

  Vissen

  Een van de snelste manieren om geld te verdienen in RD Online is door te vissen. Daarmee bedoelen we niet gewoon vissen, maar vissen op een effectieve manier. Er is namelijk een plekje in Blackwater waar de Lake Sturgeon, een van de best verdienende vissen, spawnen. Het fijne aan deze plek is dat precies daarachter een slachter te vinden is waar je het beest kan verkopen.

  Het enige wat je daarom hoeft te doen is de Lake Sturgeon te vangen, die al relatief dicht bij de kust te vinden is, en een paar meter naar de slachter rennen om hem te verkopen. De vis zal je in totaal 7,25 dollar opbrengen. Er zijn een paar vissen te vinden in het water, maar als er geen vissen meer zijn kan je het beste het gebied verlaten en weer terugkomen of even wachten.

  De vis is aan de rechterkant van de steiger tegenover de slachter in Blackwater te vinden. Wanneer je een paar vissen vangt in enkele minuten ben je al tientallen dollars verder.

  Karkassen

  Een prima manier om snel geld te verdienen is door te jagen op vogels. Het karkas van een vogel kan namelijk veel geld opleveren. Dit jagen op vogels gaat sneller dan het jagen op bijvoorbeeld een waardevol roofdier zoals de panter. Het meest waardevolle vogelkarkas is van de spoonbill die is onder andere te vinden ten noorden van Saint-Denis. Bij een perfecte kill is het karkas te verkopen voor vier dollar bij een slachter.

  Enkele andere vogels met waardevolle karkassen zijn de pelikaan, egret, adelaar, havik en uil. Het dier met het meest waardevolle karkas in het spel is de panter. Het beest heeft een karkas dat 14 dollar waard is in perfecte staat.

  Veren

  Niet alleen de karkassen van vogels zijn een hoop waard, met de veren van de vogels uit bijvoorbeeld het Oosten kan je ook een pak geld verdienen. Neem bijvoorbeeld de heron. Deze vogelsoort is aan de Oostelijke kust te vinden bij de kleine eilandjes ten noorden van Saint-Denis. Een veer van zo’n vogel is al 1,50 dollar waard. Farm de vogels door ze neer te schieten met je rifle en je bent al snel tientallen dollars rijker na een tripje langs de slachter.

  Enkele andere vogels die waardevolle veren hebben zijn de spoonbill, uil, havik en de adelaar.

  Varkens

  De perfecte plek om varkens te vinden die je kan slachten zijn in Valentine. Rondom het dorpje zijn drie stallen te vinden waar de beesten verblijven. De varkens zijn dicht bij de slachter in Valentine en kunnen dus snel verkocht worden. Ook hoef je niet lang te lopen met een karkas, want dit neemt vaak extra tijd in beslag.

  Voor het meenemen van een varkenskarkas verdien je in totaal 5,75 dollar. Hierbij komt ook nog het vlees van één varken, dat zijn drie stukken die in totaal 1,80 dollar waard zijn, en de huid waar je 1,75 dollar voor krijgt als deze in perfecte staat is. Door één varken te slachten, kom je in totaal op 9,55 dollar uit (inc. dierenvet). Een varken is het beste te doden door dit eerst te vangen met een lasso en vervolgens te slachten met je mes.

  Als je slim bent neem je je paard mee voor huiden en draag je zelf ook een karkas zodat je een extra 5,75 dollar verdient. Een paard kan maximaal vier huiden en één karkas meenemen op zijn of haar rug.

  Opnieuw personage aanmaken

  Mocht je echt willen grinden, dan is deze oplossing zeker voor jou. Bij het aanmaken van een personage krijgt iedereen een korte verhaallijn met zes missies. Door de missies te voltooien halen spelers level 8 en krijgen in totaal 450 dollar en 0,7 gouden staaf. Na het spelen van de missies kan je je personage verwijderen.

  Wanneer je een personage verwijdert, wordt al het geld en goud overgezet naar het volgende personage dat je aanmaakt. Dit kan je zo vaak doel als je maar wilt en zo valt er een hoop geld en goud te sparen. Aan jou de keuze of en hoe vaak je alle missies weer opnieuw wilt spelen.

  Red Dead Online money tips

  Het jagen op dieren kost natuurlijk ook gewoon tijd, maar ze zijn zeker sneller dan bij het spelen van missies waar je in verhouding een stuk langer mee bezig bent voor minder dollars. Het enige waarvan je bij missies kan profiteren is een kleine hoeveelheid goud.

  Mocht je deze tips nou zelf uit willen proberen, dan kan je Red Dead Redemption 2 kopen voor 47,99 euro voor de PlayStation 4 en Xbox One. In onze Red Dead Redemption 2 review belonen we de prachtige game met een 9,8. Red Dead Online is een gratis modus die te spelen is bij aankoop van RDR2. Momenteel is RD Online nog in beta en worden er online updates uitgebracht om de ervaring voor spelers optimaal te verbeteren.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.