Vijf Injustice 2 Personages die moeten verschijnen!

  We hebben al eerder een top 5 personages gedaan voor Injustice 2. Deze wens is uitgekomen, want alle vijf deze Injustice 2 personages zitten in de game! Nu we weten welke personages in de game zitten en de eerste DLC al is aangekondigd, is het tijd voor een nieuwe top 5.

  5. Martian Manhunter

  Martian Manhunter maakte deel uit van de DLC in Injustice: Gods Among Us. Het leek ook vanzelfsprekend dat we dit personage in het vaste rooster zouden krijgen als één van de Injustice 2 personages. Maar wederom wordt dit belangrijke personage aan de kant geschoven.

  Martian Manhunter heeft de perfecte eigenschappen met een kracht richting het niveau van Superman, super snelheid en telepathische krachten. Maar waarom Manhunter echt uniek is, is zijn vermogen om te shape-shiften. Martian Manhunter kan veranderen in elke persoon. Combineer dit met het uitrekken van zijn armen zoals getoond in de gameplay beelden van Injustice: Gods Among Us en je hebt een unieke fighter.

  Martian Manhunter is gaaf dankzij unieke vaardigheden en dus is het niet zo gek dat hij een essentieel DC personage is. Wat veel mensen vergeten is dat Martian Manhunter deel uitmaakte van de originele Justice League in de comics (in tegenstelling tot bijvoorbeeld Green Arrow). Het feit dat zo'n belangrijk personage aan de zijlijn blijft staan is verbazend. Ook is zijn populariteit gestegen, met een bijrol in de tv-serie Supergirl.

  Als Martian Manhunter niet op de DLC lijst staat, worden we enorm teleurgesteld.

  4. Ra's Al Ghul

  Dit is inderdaad alweer een Batman vijand, maar wat kunnen we zeggen? Hij heeft in ieder geval de meest memorabele slechteriken. Tevens heeft Ra's een grote fanbase, hij laat zich niet alleen in films zien zoals Batman Begins, maar ook in de geprezen Arkham spelen: Arkham City en Arkham Knight.

  Verder is hij een expert op het gebied van martial arts. Sterker nog, Ra's Al Ghul zijn intelligentie en vecht-skills liggen op dezelfde hoogte, of zijn in sommige aspecten beter, dan die van Batman zelf. Met zijn Lazarus Pit bestaat Ra's al duizenden jaren, hij heeft de voorkeur aan oude antieke wapens, voornamelijk zwaarden. Zijn hele skillset past precies bij de andere hand-to-hand combat Injustice 2 personages.

  Ra's heeft ook een speciale band met de Bat-Family. Batman moest oorspronkelijk zijn plaats overnemen als leider van de League of Assassin's, wat Batman uiteraard afsloeg. Maar Batman heeft met Ra's zijn dochter (Talia Al Ghul), een zoon: Damian Wayne. Damian's incarnatie van sidekick Robin zit al in het spel, dit zou voor leuke confrontaties en dialogen kunnen zorgen.

  3. Black Manta

  Deze aartsrivaal van Aquaman wordt al een lange tijd gevraagd door de fans. Sterker nog, Black Manta zit al in Injustice 2, maar dan als onderdeel van een stage transition in Atlantis. Met andere woorden, er bestaat al een karakter-model van Black Manta. Dus hoe moeilijk kan het zijn? Bedenk er wat moves bij en stop hem in de game!

  Ook Black Manta wordt de laatste jaren steeds bekender, met een rol in de animatiefilm Justice Leage: Throne of Atlantis en de vijand in de opkomende DC film Aquaman. Het personage zou een goede aanwinst zijn voor de cast van Injustice 2. Black Manta werkt namelijk op verschillende fronten: op korte afstand met zijn bewapening of op lange afstand met torpedo's en laserstralen.

  Nu kan het zijn dat Black Manta als DLC in de game komt. Het bewijs: wanneer je de eerste DLC trailer bekijkt, kan je op het einde silhouetten zien van personages die vermoedelijk tot de DLC gaan behoren. Black Manta heeft een unieke look, en is duidelijk herkenbaar op de achtergrond. Met deze informatie is er dus hoop dat Black Manta één van de DLC Injustice 2 personages wordt.

  2. Mirror Master

  Mirror Master is een vijand van The Flash, nog een superheld waar we niet genoeg slechteriken van krijgen. Mirror Master is misschien niet super bekend, maar past ideaal onder de andere Injustice 2 personages. NetherRealm Studios moet haar fantasie de vrije loop laten met betrekking tot Mirror Master's moves.

  Mirror Master is namelijk uniek, met een grote variatie aan krachten, waaronder: onzichtbaarheid, hypnotisme, hologrammen maken van zichzelf en naar andere dimensies reizen. Hij maakte onlangs ook zijn debuut in het derde seizoen van The Flash.

  De moves en combo's die je kan verzinnen voor een personage met zulke krachten is groot. Tevens kan Mirror Master een populariteit boost gebruiken. Hij is een underrated slechterik die veel meer aandacht hoort te krijgen. Daarom is het noodzakelijk dat Injustice 2 laat zien hoe cool dit personage kan zijn.

  1. Beast Boy

  Bij verre het meest unieke personage op de lijst, Beast Boy is welbekend onder fans. Beast Boy is lid van de Teen Titans, andere leden van dit team zitten al in Injustice 2, zoals Cyborg, Robin (Damian Wayne versie) en met de eerste DLC ook Starfire.

  Beast Boy kan zijn hele lichaamsmassa aanpassen en heeft de kracht om in elk dier te veranderen, zolang hij het dier maar heeft gezien. Alsof dit niet cool genoeg is, deze kracht werkt ook met dieren op illustraties, zo is Beast Boy eens in een Dinosaurus veranderd (gezien op een afbeelding). Hij neemt tevens alle eigenschappen van een bepaald dier over, denk aan het gif van een Slang of de snelheid van een Cheeta. Deze kracht is niet gelimiteerd aan aarde. Beast Boy heeft ook geen problemen met veranderen in buitenaardse levensvormen.

  Denk aan de creatieve vrijheid met een personage als dit. Wat voor gave combo's en moves hij kan hebben? Mocht Beast Boy DLC worden voor Injustice 2, wordt hij geheid een favoriet onder spelers.

  Wat zijn jou Injustice 2 personages?

  Dit waren de vijf personages die wij nog willen zien in Injustice 2, maar DC Comics bevat nog honderden personages. Buiten deze vijf om was John Constantine ook zeker een favoriet, de mogelijkheden zijn eindeloos. Welke personages willen jullie graag zien en welke zijn we vergeten?

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.