Dragon Ball FighterZ Switch DLC personages - Vechten met nieuwe gezichten!

Article
woensdag, 26 september 2018 om 11:30
xgn google image
Dragon Ball FighterZ Switch bevat een rooster met sterke strijders uit zowel Dragon Ball Z als Dragon Ball Super. Wij hebben vijf Dragon Ball FighterZ Switch DLC personages op een rij gezet die wij hopen te zien. Nieuwe gezichten voor nog meer gave gevechten!

5. Cabba

We beginnen onze lijst van Dragon Ball FighterZ Switch DLC personages met Cabba. Deze jonge strijder werd geintroduceerd in Dragon Ball Super en bevat genoeg kracht om het ver te schoppen in het Dragon Ball universum.
Cabba kijkt enorm op tegen Vegeta, die uiteraard ook in de game aanwezig is. Met de toevoeging van Cabba kan elke fan de twee samen in hetzelfde team stoppen, als meester en leerling.
Cabba bevat de kracht van een Super Saiyan en heeft ook een unieke vaardigheid. Cabba kan namelijk energiestralen schieten met behulp van zijn voeten. Een harde trap en een energiestraal erachteraan zoals gezien in Dragon Ball Super. Een aanval die goed gebruikt kan worden in Dragon Ball FighterZ Switch, voor wanneer je in de lucht belandt.
125676

4. Bardock

Een bekend gezicht uit onze lijst van Dragon Ball FighterZ Switch DLC personages. Bardock neemt ons mee terug naar het begin van de franchise, aangezien hij de eerste was die probeerde om de tirannie van Frieza tegen te houden, maar tevergeefs. Bardock is de vader van Dragon Ball hoofdpersonage Goku, terug te zien aan de gelijke haarstijl die beide heren bevatten.
Bardock heeft zijn eigen manier van vechten en bevat een aantal gave aanvallen zoals de Final Spirit Cannon, die hij afvuurde in een poging om Frieza te verslaan. In andere Dragon Ball games, zoals Xenoverse 2, bevat Bardock ook de kracht om te veranderen in een Super Saiyan en zelfs Super Saiyan 3. Dit is officieel geen canon binnen het Dragon Ball universum, maar geeft Bardock wel extra kracht tot zijn beschikking.
Bardock is haast niet weg te denken uit het Dragon Ball universum. Niet alleen de vader van Goku, maar ook de eerste die het lef toonde om tegen Frieza in te gaan. Bardock is absoluut een plek in Dragon Ball FighterZ waardig. En het toffe is: op 28 september kun je Bardock voor 5 euro direct als DLC personage aanschaffen!
125678

3. Toppo

Nog een personage dat wij als Dragon Ball FighterZ Switch DLC willen zien is Toppo. Een krijger met een redelijk onschuldige uitstraling, maar zodra zijn echte kracht wordt losgelaten kan de tegenstander maar beter wegrennen!
Toppo was eerst te zien in Dragon Ball Super en is onderdeel van universum 11. Toppo heeft zoals je op de foto hierboven kunt zien een vrij rustige uitstraling. Het is een oude man met een grote snor, maar niks is wat het lijkt. Toppo is namelijk de voornaamste kandidaat om de baan als God van Destructie over te nemen binnen universum 11.
Toppo kan zijn goddelijke krachten naar boven halen en weg is de onschuldige oude man. Groot, sterk en met vlammende paarse ogen gaat hij zijn tegenstander achterna. Toppo is met zijn brute kracht een ideale kandidaat om het rooster van FighterZ te versterken.
125680

2. Jiren

Net als Toppo komt Jiren ook uit universum 11 en maakte hij zijn debut in Dragon Ball Super. Jiren heeft een sterke plicht naar zijn universum toe en doet er alles aan om zijn universum te beschermen. Een serieuze krijger die niet veel van zich laat horen.
Jiren wordt nu gezien als de grote tegenstander van Dragon Ball Super, aangezien Goku en Vegeta onwijs veel moeite hebben om deze vechtersbaas te verslaan. Ook de Super Saiyan God vormen van Goku en Vegeta lijken niet genoeg te zijn om Jiren een kopje kleiner te maken.
Jiren is zo snel als het licht en gebruikt dit om zijn tegenstander snel een paar rake klappen uit te delen. Bewegingen zo snel dat het lijkt alsof hij stilstaat. Deze vaardigheden kunnen op unieke wijze vertaald worden naar de wereld van Dragon Ball FighterZ op de Switch.
125681

1. Broly

Het Dragon Ball FighterZ Switch DLC personage dat wij het liefst wilden zien was fan-favoriet Broly. En hij zal direct met de release van de Switchversie te koop zijn als DLC voor 5 euro!
Broly was alleen te zien in drie verschillende Dragon Ball films, maar Broly wist een enorme indruk achter te laten. Hij werd namelijk gezien als de eerste Legendary Super Saiyan.
De Legendary Super Saiyan transformatie is anders dan de normale Super Saiyan. Wanneer Broly al zijn kracht loslaat verandert hij in een gigantische spierbundel. Met zijn agressieproblemen valt niet te spotten, want Broly vecht absoluut niet voor de lol. Hij zal zijn vijanden tot moes slaan tot hun laatste adem is uitgeblazen.
Broly is angstaanjagend, gevaarlijk en compleet duivels. De perfecte slechterik om in je team te stoppen. Broly mag naar onze mening absoluut niet in Dragon Ball FighterZ ontbreken.

Welke Dragon Ball FighterZ Switch DLC personages willen jullie zien?

Dragon Ball FighterZ is vanaf 28 september beschikbaar voor Nintendo Switch en daarbij is direct de FighterZ pack (de seasonpass) beschikbaar voor 35 euro. Ook kun je vanaf die datum DLC karakters als Base Goku, Base Vegeta, Zamasu, Vegito en Cooler kopen, elk voor 5 euro per stuk. Los van deze karakters heeft Arc System Works ook aangekondigd dat Android 17 een opwachting zal maken als vrijstaand karakter. Hij was voorheen alleen te zien als speciale aanval van Android 18.
Dit was onze lijst met Dragon Ball FighterZ Switch DLC personages. Welk karakter zou jij het liefst willen zien in de game? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Populair Nieuws

Laatste Reacties