Vijf Call of Duty WW2 verwachtingen - Wij willen dit niet missen!

Article
dinsdag, 25 april 2017 om 13:45
xgn google image
Na de aankondiging van Call of Duty WW2 vorige week staat morgen de onthulling van de nieuwe game gepland. Veel gamers hopen dat de nieuwe CoD terugkeert naar de roots, de eerste aanwijzingen zijn daarvoor al naar buiten gekomen. Wij hebben vijf Call of Duty WW2 verwachtingen, waar wij op hopen, voor je op een rijtje gezet.

5. Maps met historisch tintje

Een van de Call of Duty WW2 verwachtingen is dat wij hopen dat de nieuwe CoD maps met zich mee brengt waar een historisch tintje aan zit. De setting van de Tweede Wereldoorlog leent zich daar perfect voor. Wat dacht je van een intense battle op de stranden van Normandië, de verovering van Parijs of misschien wel Rotterdam als setting? Het zou verfrissend werken als Activision en Sledgehammer Games het op over deze boeg zouden gooien.
110169

4. Loadouts aanpassen zonder beperkingen

Call of Duty moet terug naar de basics, waar de serie groot mee is geworden. Dat lijkt nu te zijn ingezet door de setting niet meer in de toekomst te laten afspelen, maar in de geschiedenis. Hopelijk worden de loadouts ook weer 'normaal' en volledig aan te passen. In de meest recente CoD zit je namelijk vast aan een bepaald karakter en heb je niet alle wapens tot je beschikking.
In de vroegere CoDs, en dan hebben wij het over de games tot en met Black Ops 3, kon je zelf weten hoe jij het strijdtoneel opging. Je had geen beperkingen en kon ieder wapen meenemen dat je wilde, zonder beperkingen. Die vrijheid is één van de Call of Duty WW2 verwachtingen.
110171

3. Minder killstreaks

Als Activision dan toch teruggaat naar de vroegere tijden, dan mag ze van ons ook gelijk wat aan de killstreaks doen. Wat is er mis met de drie killstreaks van Modern Warfare? Dat aantal is voor sommige gamers misschien net te weinig en dus is de verwachting dat in de nieuwe game wel iets meer streaks te verdienen zijn.
Wat ook één van de Call of Duty WW2 verwachting is, zijn de scorestreaks. Deze kun je verdienen door punten te scoren en is vooral bedoeld voor de minder bedeelden onder ons, de gamers die CoD niet zo heel goed kunnen spelen. Op deze manier kun je toch beloningen krijgen voor je inzet en hoef je niet steeds bang te zijn dat je doodgaat en al je opgebouwde punten verliest.
110175

2. Realistische wapens

Alsjeblieft Activision, verpest de setting van de Tweede Oorlog niet door te moderne wapens in de game te gaan gebruiken. Houd het bij de wapens die ook echt gebruikt zijn tijdens deze bloedige strijd. Wij verwachten overigens niet dat moderne wapens toegepast zullen worden in de nieuwe CoD en wij hopen daar ook zeker op. Het zou een zwaar minpunt zijn op de game die nu al torenhoge verwachtingen heeft losgemaakt.
In het nieuwe deel zullen gamers dan ook geen ACR's, AK 47's of andere wapens van tegenwoordig tegenkomen. We kunnen waarschijnlijk aan de slag met de Thompsons, M1 Garand en vlammenwerpers.
110183

1. Realistische setting

Call of Duty is de laatste jaren steeds futuristischer geworden en die ontwikkeling heeft volgens zeer veel fans van de franchise, de game geen goed gedaan. Een bewijs daarvan is dat de verkoopcijfers per jaar teruglopen en de game haar glans heeft verloren. Het is namelijk niet voor niets dat Battlefield 1 zo populair is, de game is realistisch en speelt zich af in een waargebeurde setting.
Een van de belangrijkste Call of Duty WW2 verwachtingen is dan ook dat de game geen doublejumps meer zal bevatten. Je kunt waarschijnlijk ook niet meer over muren rennen en je tegenstanders vanuit de lucht neerschieten, of er moet een nazi-jetpack verkrijgbaar komen.
Wat zijn jouw Call of Duty WW2 verwachtingen? Laat het ons weten in de reacties!

Populair Nieuws