Eerste Call of Duty WW2 screenshots getoond

Call of Duty website Charlie Intel vond de screenshots op de officiele website van de game. De plaatjes zijn van een erg lage resolutie, maar geven toch alvast een kijkje naar de nieuwe shooter.

Screenshots

Kleine Call of Duty WW2 screenshots

Op de screenshots zien we enkele Amerikaanse soldaten uit de Tweede Wereldoorlog. Op de eerste afbeelding schiet een soldaat zijn geweer af, de twee andere tonen een groep soldaten op een veld en bij een militaire basis.

De nieuwe Call of Duty zal op 24 april om 19:00 onthuld worden via de website. Het spel brengt de serie terug naar de Tweede Wereldoorlog. Daar begon het ook in de eerste delen, maar later verplaatste het strijdtoneel zich naar de moderne tijd en zelfs te toekomst.

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Eerdere geruchten

Het gerucht dat de nieuwe game zich zou verplaatsen naar een historische setting ging al langer rond. De naam van de game lekte zelfs enkele maanden geleden al uit. Nu is deze echter eindelijk officieel.

Een release voor het spel is nog niet bekend. Wel is deze alvast te pre-orderen. Waarschijnlijk komt Call of Duty WW2 in november uit, zoals we van de serie gewend zijn.

Concurrentie

De terugkeer naar het verleden zou weleens goed kunnen uitpakken voor de serie. Vorig jaar verscheen concurrent Battlefield 1, welke zich tijdens de Eerste Wereldoorlog afspeelde. Dat spel kreeg hoge cijfers en was een enorm verkoopsucces. Op hetzelfde moment werd de toen futuristische Call of Duty juist lauwer ontvangen.